Outlet

JBL Aquarium benodigdheden

 1. Jbl Prosilent Tube 4-6mm/2,5m
  Outlet

  Jbl Prosilent Tube 4-6mm/2,5m

  3,17
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
JBL heeft verschillende soorten vissen speciaal voer ontwikkeld. De dieren hebben in hun natuurlijke omgeving verschillende voedselbronnen en behoeften. Om je aquarium en de daar in levende vissen gezond te houden is het belangrijk dat je naast de juiste hoeveelheid ook het juiste aquariumvoer geeft. Carnivore vissen hebben een bepaald gehalte aan vlees nodig in hun voeding, terwijl herbivore vissen dit juist niet nodig hebben. Naast een uitgebalanceerd gehalte aan voedingsstoffen, heeft JBL ook vissenvoer voor vissen van verschillende afmetingen. Voor de kleinere Cichliden is er voer bestaande uit kleinere pellets, zodat ze makkelijker opgenomen worden.

Al het voer van JBL is getest tijdens expedities op vissen in hun natuurlijke omgeving, waarbij ruim 98% van de wilde vissoorten het voer probleemloos opnamen. Mede hierdoor zorgt JBL vissenvoer er voor dat er weinig restanten overblijven in je aquarium en dus geen vervuiling van het water veroorzaken.

Naast voer heeft JBL ook verschillende producten voor aquariumpompen, waaronder filters en waterzuiveraars. Niet alleen voor vissen heeft JBL veel producten, ook voor andere aquatische dieren, zoals zoetwater schildpadden heeft het merk verschillende producten, zoals vitamines ontworpen.

Naast de producten van JBL heeft Agradi nog veel meer producten voor je aquarium. Naast pompen en verlichting vind je hier alles wat je nodig hebt voor de verzorging en decoratie. Op de Sale pagina vind je aquariumbenodigdheden die meedoen aan de stickerkorting. Daarnaast kun je een kijkje nemen op de Outlet pagina voor aquariumspullen die uit assortiment gaan met hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en voordelig alle spullen bij Agradi.