Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Jackson Galaxy's Kattenspeelgoed

Kattenspeelgoed ontworpen door Jackson Galaxy koop je online bij Agradi.nl. Bekend van het televisieprogramma 'My Cat from Hell' en verschillende boeken is Jackson Galaxy de expert op het gebied van kattengedrag. Hij heeft daarom dan ook zijn eigen lijn aan kattenspeelgoed en andere kattenproducten ontworpen. Alle producten van Jackson Galaxy zijn gebaseerd op de laatste gedragsonderzoeken, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring met katten met gedragsproblemen. De spullen van Jackson Galaxy kunnen daarom ook niet ontbreken in het assortiment van Agradi. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Jackson Galaxy heeft op basis van zijn onderzoek drie soorten speeltjes gevonden die het beste passen bij het natuurlijke gedrag van katten en helpen bij het samen spelen met je kat. In zijn lijn kattenspullen vind je hengels, ballen en speeltjes om samen met je kat te spelen.

De stokken van de kattenhengels zijn inschuifbaar, zodat je de lengte en de hoogte van het speeltje kunt aanpassen. Ook kun je gemakkelijk het speeltje aan het uiteinde van de hengel verwisselen om er voor te zorgen dat je kat zich niet snel zal vervelen. Er zijn speeltjes met veertjes die je in de lucht kunt houden om je kat er naar te laten grijpen en springen en plastic speeltjes in de vorm van slangen en reptielen waar je kat over de grond achteraan kan jagen.

Uniek zijn de kattendobbelstenen van Jackson Galaxy. Doordat de dobbelstenen veel ongelijke zijden hebben kan je nooit voorspellen welke kant ze op zullen rollen, waardoor je kat er lange tijd achteraan zal rennen en mee zal spelen. Daarnaast kunnen de dobbelstenen gevuld worden met snoepjes, waardoor ze extra aantrekkelijk zijn voor je kat.

De speeltjes uit de Marinater collectie zijn doordrenkt met kattenkruid waardoor ze extra aantrekkelijk zijn voor je kat om mee te spelen. De zachte speeltjes van stevige stof zijn gevuld met natuurlijke materialen die uiteraard veilig zijn voor je kat. De vulling van de speeltjes neemt geuren snel op, waardoor je gemakkelijk de speeltjes opnieuw kunt doordrenken met kattenkruid.

Naast de producten van Jackson Galaxy heeft Agradi nog veel meer kattenspeelgoed. Op de Sale pagina vind je hondenspeelgoed dat meedoet aan de stickerkorting. Daarnaast kun je een kijkje nemen op de Outlet pagina voor hondenspeelgoed dat uit assortiment gaat met hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en voordelig alle spullen voor je kat bij Agradi.