Outlet

IQuties Denkspeelgoed voor Honden

  1. Iquties Snack Attack Bal

    Iquties Snack Attack Bal

    vanaf 3,59
    24
Aantal per pagina:
20 100

Hondenpuzzels speel je samen met je hond. Vooral in het begin zul je je hond een beetje op weg moeten helpen. Je kunt de spellen van IQuties makkelijker en moeilijker maken door dingen toe te voegen of te verwijderen. Het is daarom wel belangrijk dat je hond het spelletje begrijpt, het doel moet immers zijn dat hij het spel wint en zijn beloning krijgt.  

De intelligentiespellen van IQuties zijn, zoals het IQuties Bone Slots Hondenspel, bedoelt om je hond geestelijk te stimuleren en bezig te houden. Vooral intelligente honden kunnen bij te weinig stimulatie probleemgedrag vertonen. Veel beweging is voor deze honden heel belangrijk, maar door steeds meer fysieke actie van je hond te vragen zal hij ook steeds meer conditie opbouwen en dus steeds actiever worden. Door het regelmatig spelen van een hondenpuzzel zal het natuurlijke instinct tot oplossen van puzzels van je hond gestimuleerd worden en probleemgedrag zal verminderen of zelfs verdwijnen.

Hierdoor zijn de spellen van IQuties ook heel erg geschikt om revaliderende of oudere honden bezig te houden. Wanneer honden niet kunnen spelen of rennen worden ze verveelt, wat zich kan uiten in probleemgedrag. De puzzels zorgen er voor dat je hond moet nadenken om een oplossing te vinden en zo toch bezig is en een beloning krijgt als hij het juiste antwoord vindt.

Wil je je hond leren om alleen thuis te kunnen zijn? Dan is de Snack Attack Bal van IQuties een goede oplossing. Je vult de bal met kleine snoepjes die je hond er alleen uit kan krijgen door met de bal te spelen. Dit houd hem een tijd lang bezig, zowel mentaal als fysiek. Door de puzzelbal ingewikkelder te maken en er minder snoepjes in te doen leert je huisdier spelenderwijs dat hij zich prima zonder jou kan vermaken. Daarnaast zorgt de puzzelbal er voor dat je hond moe wordt en daardoor rustiger is.

Naast de producten van IQuties heeft Agradi nog veel meer denkspeelgoed voor honden. Op de Sale pagina vind je hondenspeelgoed dat meedoet aan de stickerkorting. Daarnaast kun je een kijkje nemen op de Outlet pagina voor hondenspeelgoed dat uit assortiment gaat met hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en voordelig alle spullen voor je hond bij Agradi.