• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Impressed Insectenspray

 1. Agradi's keuze
  Spider Free - Insect Clean 500ml
  vanaf € 9,49 -37%
  Spider Free - Insect Clean 500ml
  (14)
Aantal per pagina:
20 100

Het merk Impressed is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van diverse producten om ongedierte te lijf te gaan. Door de transparante conserveringslaag kan het web niet hechten. Deze laag kan tot wel zes maanden actief blijven afhankelijk van de weersomstandigheden. De artikelen zijn niet giftig waardoor ze diervriendelijk zijn. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over het ISO9001 en ISO14001 certificaat. Deze certificaten geven aan dat het merk kwaliteitsproducten ontwikkeld en ook voldoet aan de gestelde milieueisen.

In ons assortiment hebben wij je heel veel te bieden op het gebied van bestrijden van ongedierte. Zo vind je bij ons diverse producten die de overlast van spinnen moeten voorkomen. Spinnen zijn hele nuttige beestjes in de natuur. Ze vervullen een belangrijke functie omdat ze andere kleinere diertjes opeten. Toch ervaren veel mensen overlast. Wanneer je door een spinnenweb loopt, plakt alles en dat is natuurlijk niet fijn. De insectenspray van Impressed zorgen ervoor dat de aanhechting van een web niet lukt en ook dat insecten geen kans meer maken. Hierdoor wordt de overlast dus goed bestreden en heb jij geen last meer. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod hebben, bieden wij je ook onze prijsgarantie. Bij ons weet je zeker dat je alle producten heel voordelig koopt.

Kortom, bij ons kom je alleen de beste producten tegen. Na gebruik zal je voor een lange tijd geen last meer hebben van het ongedierte. Je hebt je tuin weer in eigen handen. Daarom koop je de producten van Impressed goedkoop bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Met de stickeractie krijg je aantrekkelijke kortingen bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer artikelen in de aanbieding. Daarnaast hebben wij ook nog een Outletpagina. Hierop staan alle producten die binnenkort bij ons uit het assortiment verdwijnen. Op dit moment koop je deze artikelen met veel korting. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.