Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Imperial Riding Winterdeken

Imperial Riding winterdekens koop je online bij Agradi. Winterdekens zijn voor veel paarden en hun eigenaren een belangrijke keuze. Imperial Riding heeft verschillende winterdekens ontwikkeld die allemaal aan de merkwaarden voldoen: trendy design gecombineerd met goede kwaliteit producten leveren die betaalbaar zijn. Agradi heeft dan ook de gehele collectie van Imperial Riding winterdekens in het assortiment. Zo kun je de deken kiezen die jouw paard nodig heeft en die het beste bij jou past. Kom je er toch niet helemaal uit en wil je nog meer keuze? Neem dan een kijkje bij al onze winterdekens.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Winterdekens zijn niet voor elk paard nodig. Ze kunnen zichzelf met hun wintervacht goed warm houden. Het tegendeel van een natuurlijke wintervacht is dat het paard het sneller warm krijgt tijdens het rijden en heel erg zweet waardoor hij na het rijden lang nat blijft. Vaak krijgen paarden al in het vroege najaar een deken op om de vachtgroei te remmen, als het kouder wordt krijgt hij een dikkere deken op zodat het niet nodig is om een dikke vacht aan te maken. Als het paard wel dik in de vacht komt te zitten is scheren meestal de enige optie om je paard op temperatuur te kunnen houden. Ook dan is een deken hard nodig om te voorkomen dat je paard te veel afkoelt.

De winterdekens van Imperial Riding zijn verkrijgbaar in verschillende diktes van 0 tot wel 400 gram dik. Ook zijn alle dekens waterdicht en kunnen dus gedragen worden door paarden die veel buiten lopen. De dekens zijn gemaakt van een zware kwaliteit kunststof. De dekens hebben een halve hals, de regen kan daardoor minder onder de deken terecht komen. Ze hebben loopsplitten om beweging goed mogelijk te houden en een staartflap om ook deze tegen het weer te beschermen.

De Imperial Riding outdoor dekens lijken op het eerste gezicht effen van kleur te zijn in de modekleuren, maar zijn voorzien van een subtiele print met sierlijke krullen. Op de achterzijde van de dekens is het Imperial Riding logo geprint in het zilver. De ‘Winter Resort’ dekens hebben daarintegen een opvallende stof in Roze of Blauwe camouflageprint.

Naast de winterdekens vind je nog veel meer van Imperial Riding bij Agradi, zoals de Imperial Riding zweetdekens, halsters of dekjes van Imperial Riding. Voor jou als ruiter hebben we een grote keuze in Imperial Riding rijbroeken, jassen en shirts. Alles wat je nodig hebt bestel je gemakkelijk en voordelig bij Agradi.