Outlet

Imac Kattenbakken en Hondenhokken

 1. Imac Tpr Rubber Bal Met Led Licht
  Voucher

  Imac Tpr Rubber Bal Met Led Licht

  6,38
  1
 2. Imac Flap Voor Easy Cat
  Voucher

  Imac Flap Voor Easy Cat

  3,68
  0
Aantal per pagina:
20 100

Imac heeft alle spullen die je nodig hebt voor je hond of kat. Voor katten bied Imac verschillende kattenbakken. De bakken zijn modern ontworpen met handige details. Zo kun je het schepje in de deksel opbergen en zijn de bakken voorzien van een koolstoffilter dat geurtjes minimaliseert. Ook heeft Imac verschillende krabpalen. Het krabspeelgoed van Imac is zo ontworpen dat het goed past in een modern interieur. In de krabpalen is kattenkruid verwerkt, zodat je kat zich er uren mee zal vermaken en je meubels met rust laat. Naast kattenbakken en speelgoed heeft Imac ook reismanden die geschikt zijn voor katten en kleine honden. De reismanden zijn gemaakt van kunststof en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn de reismanden lichtgewicht en modern van uiterlijk, zo kun je jouw mand gemakkelijk herkennen en opbergen.

Imac heeft ook verschillende spullen voor honden. Ook hier speelt het Italiaanse design een belangrijk herkenningspunt. De voerbakken voor honden zijn strak voorgegeven met ronde vormen. Doordat ze van stevig, slijtvast kunststof zijn gemaakt zijn ze erg duurzaam en passen uitstekend in een modern huis. Ook de hondenhokken zijn praktisch en prachtig van ontwerp. Het dak van de hokken is afneembaar om schoonmaken gemakkelijk te maken. Daarnaast zijn de hokken voorzien van een instelbaar ventilatierooster en een drainage systeem, zodat je huisdier in alle weersomstandigheden een prettige schuilplek heeft.

Naast de producten van Imac heeft Agradi nog veel meer voor huisdieren. Op de Sale pagina vind je kattenbakken en hondenhokken die meedoen aan de stickerkorting. Daarnaast kun je een kijkje nemen op de Outlet pagina voor hondenhokken en kattenbakken die uit assortiment gaan met hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en voordelig alle spullen voor je kat of hond bij Agradi.