Outlet

iDog Ball Launcher

 1. Idog Afstandbediening mini/midi

  Idog Afstandbediening mini/midi

  3,50
  0

  Op voorraad Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Idog Mini Automatic Ball Launcher

  Idog Mini Automatic Ball Launcher

  131,84
  0
 3. Idog Midi Automatic Ball Launcher

  Idog Midi Automatic Ball Launcher

  220,04
  1
 4. Idog Ball Mini 5pk

  Idog Ball Mini 5pk

  8,63
  0
 5. Idog Li-ion Battery mini/midi

  Idog Li-ion Battery mini/midi

  5,21
  0
Aantal per pagina:
20 100

De iDog Automatic Ball Launcher is verkrijgbaar in twee varianten, de Mini en de Midi Launcher. De Mini launcher is heel geschikt voor kleine hondenrassen en schiet mini tennisballen van 4 cm doorsnee. De Midi Launcher is schiet gewone tennisballen van 6 cm doorsnee, deze zijn heel geschikt voor alle grotere hondenrassen om te apporteren. De Ball Launchers zijn in te stellen op een schietafstand van 3, 6, 12 of 15 meter. Hierdoor zijn ze ook geschikt om te gebruiken binnenshuis of in de tuin. Door het compacte ontwerp en de langdurig bruikbare oplaadbare batterij kun je de Launcher ook gemakkelijk meenemen naar het park. Een extra doordacht ontwerp van de Launcher is dat deze gemakkelijk te herladen is. Zelfs zo makkelijk dat je hond dit zelf kan! Hij of zij hoeft alleen maar na het apporteren de bal in de bovenkant van de Launcher te laten vallen en deze zal meteen de bal weer afschieten. Zo blijft je hond fijn bezig terwijl jij toekijkt.

De iDog Ball Launcher wordt geleverd met een aantal accessoires, zoals een afstandsbediening waarmee je de ballenschieter kan bedienen. Zo kun je deze gemakkelijk aan en uit zetten en de schietafstand wijzigen. Deze is ook los verkrijgbaar als de afstandsbediening kwijt raakt of stuk gaat. Daarnaast komt elke ballenschieter met 3 passende tennisballen, een adapter en een handleiding voor het gebruik.

Naast de ballenschieters van iDog heeft Agradi nog veel meer hondenspeelgoed. Zo zijn er verschillende soorten (tennis)ballen en kauwspeelgoed.  Alle andere benodigdheden voor je hond vind je bij de hondenspullen. In de Outlet vind je verschillende soorten spullen in de opruiming met flink hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en overzichtelijk alles voor je hond bij Agradi.