Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Ice-Vibe by Horseware Cold Packs & Boots

Ice-Vibe van Horseware koop je online bij Agradi. De bekende en populaire Ice-Vibe producten zijn onderdeel van het merk Horseware. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Ice-Vibe Cold Packs Black
€ 28,95€ 22,99-21%

Ice-Vibe Cold Packs Black

(125)
Sale
Ice-Vibe Boot Black/Aqua
€ 283,95€ 221,99-22%

Ice-Vibe Boot Black/Aqua

(267)
Sale
Ice-Vibe Cool Bag
€ 29,95€ 22,99-23%

Ice-Vibe Cool Bag

(45)
Ice-Vibe Knee Wrap Black/Aqua Full
€ 239,95€ 234,99-2%

Ice-Vibe Knee Wrap Black/Aqua Full

(2)
Ice-Vibe Cold Packs Hock 2 Stuks Black/Aqua
€ 29,95€ 28,99-3%

Ice-Vibe Cold Packs Hock 2 Stuks Black/Aqua

(1)
Ice-Vibe Cable & Transform for LED Panel White
€ 29,95€ 28,99-3%

Ice-Vibe Cable & Transform for LED Panel White

(0)
Ice-Vibe Hak Wrap Zwart Full
€ 161,94

Ice-Vibe Hak Wrap Zwart Full

(7)
Aantal per pagina:
24

Deze koelproducten voor paarden staan bekend om hun bijzondere techniek, namelijk de circulatie van warmte of kou door middel van trillingen. De producten kunnen ook gebruikt worden zonder de warmte of koude elementen, zodat je enkel de trillingen hebt. Ideaal voor gebruik na de training of bij de revalidatie van een paard, het kan zelfs voor de trainingen gebruikt worden. Het meest bekende product van dit merk zijn de Ice Vibe Boots. Door de massagetechniek worden de bloedsomloop en het lymfesysteem in de benen van het paard gestimuleerd.

Door de stimulatie van verschillende processen in het lichaam van het paard door de Ice Vibe producten, kunnen ontstekingen verminderd worden en wordt ook het risico op letsel verminderd. Hierdoor zijn de producten van Ice Vibe dus ideaal voor paarden die moeten revalideren of voor het gebruik na een stevige training. De boots kunnen simpel gebruikt worden terwijl het paard in zijn stal of op de poetsplaats staat. Wanneer je het risico op peesblessures wilt voorkomen bij zware trainingen zijn de Ice Vibe Boots de ideale oplossing, daarnaast worden de gewrichten ook soepel gehouden en verzorgt het de spieren van je paard.

Ice Vibe Boots hebben verschillende tril standen, stand 1 tot en met stand 3. Elke stand heeft zijn eigen functie. Stand 1 is bedoeld voor revalidatie van een paard, deze stand kan gebruikt worden in combinatie met de cold packs of enkel de trilstand zonder de cold packs. Stand 2 is bedoeld voor de bevordering van de bloedcirculatie in het been, ook deze stand kan met of zonder cold packs gebruikt worden. Ideaal voor de warming up zonder de cold packs! Als laatste is stand 3 geschikt voor de cooling down na een training. Deze stand is goed voor het behouden van een goede doorbloeding en heeft een herstel bevorderende werking.

De cold packs van de Ice Vibe Boots moeten minimaal 2 uur in de vriezer liggen voor gebruik. Daarna kunnen deze met behulp van het klittenband bevestigd worden om het been van het paard. Ook de batterij voor de trilfunctie dient opgeladen te zijn, dit duurt ongeveer 4 uur en de batterijen gaan dan circa 2 uur lang mee. Een behandeling met de Ice Vibe Boots duurt zo’n 20 minuten. De boots zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk full en extra full. In het assortiment van Ice Vibe vind je verschillende accessoires voor de Ice Vibe Boots, zodat je altijd gebruik kan maken van deze handige stimulerende beschermers.

Ice Vibe producten koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Wanneer je paard een blessure heeft en moet revalideren of wanneer je het risico op een blessure wil verminderen zijn de producten van Ice Vibe de perfecte oplossing. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de sticker acties. Daarnaast vind je op onze Outlet pagina alle producten die uit ons assortiment gaan.