Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

HypoZin, HypoMok en HypoSpray

Producten van het merk Hypo koop je voordelig online bij Agradi.nl! Hypo is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige producten voor paarden in alle soorten en maten. Het merk heeft een groot assortiment aan functionele en verzorgende producten voor uw dieren waarmee zij zich altijd fijn voelen. De supplementen van Hypo bevinden zich in het assortiment van de apotheek voor paarden. Om meer informatie over de Hypo te krijgen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Hypozin 100ml
€ 14,95€ 13,99-6%

Hypozin 100ml

(519)
Aantal per pagina:
24

Hypo staat bekend als HypoZin, HypoMok & HypoSpray en om haar verzorgende en stimulerende producten die zij in vele verschillende versies verkopen. Deze producten van Hypo zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Hypo supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je paard ondersteund wordt.

De producten van Hypo zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Elk product van de Hypo heeft zijn eigen werking bij het ondersteunen van bepaalde kwalen. Zo heeft Hypo een speciaal middel voor paarden wat helpt bij het verzorgen van mok in de vorm van een zalf. De mokzalf van HypoMok wordt gebruikt om de smeren bij paarden die mok hebben aan hun hoeven. De mokzalf voor paarden verzorgt de korstjes en kloven in de kootholte van het paardenbeen verder bestrijd het middel ook roodheid en blaasjes.

Naast deze fijne mokzalf heeft Hypo ook HypoZin. HypoZin wordt verpakt in een soort spuit, wat makkelijk af te stellen is naar de hoeveelheid die nodig is. Het middel HypoZin helpt bij het verzorgen van paarden met een rotstraal. Door het middel van hypo over de rotstraal te spuiten wordt de geïrriteerde huid verzorgd. Het rotstraalmiddel van Hypo bevat een hoge concentratie zinkoxide wat een indrogende werking heeft op de hoef.

Naast de verzorgingsproducten van Hypo heeft Agradi nog vele andere verzorgingsproducten voor paarden. Deze vind je allemaal in de webshop in de paardenapotheek. Je vind er bijvoorbeeld allerlei supplementen voor de gezondheid van je paard.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Hypo in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Hypo maak je je paarden weer tevreden.