Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Hyper Pet Hondenspeelgoed

Hyper Pet hondenspeelgoed, zoals het K9 kannon en de Flying Duck, koop je bij Agradi. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het merk Hyper Pet is specialist in hondenspeelgoed. Het grote assortiment ballen, kauwspeelgoed en pluche hondenknuffels maakt uiteraard deel uit van het aanbod van Agradi.

Gespecialiseerd in interactief speelgoed voor honden heeft Hyper Pet veel speelgoed waarbij je echt samen met je huisdier speelt. Zoals het innovatieve K-9 Cannon. Dit pistool wordt geladen met tennisballen en schiet ze wel 20 meter ver door een simpel luchtdruk systeem. Ideaal voor honden die dol zijn op apporteren en rennen. Ook heeft Hyper Pet verschillende speeltjes die blijven drijven in het water zodat je ook in het water kunt trainen met apporteren. Een goed hulpmiddel om je hond ’s zomers te helpen afkoelen.

Het klassieke apporteerspeelgoed kan natuurlijk niet ontbreken. Hyper Pet heeft hiervoor speciale knuffels ontworpen met een deel flostouw. De knuffels in de vorm van watervogels kun je wegslingeren en zijn door hun vorm en uiterlijk heel aantrekkelijk voor de hond om op te halen. Vooral wanneer je je jonge hond wilt leren apporteren zijn deze speeltjes perfect. De knuffels passen goed in de bek en zijn gemaakt van stevige stof waardoor je jonge hond ze graag op zal pakken en mee zal slepen.

Met piep- en ratelspeelgoed van Hyper Pet leert je hond spelen doordat de producten geluid maken als hij ze oppakt of er mee speelt. Door de geluiden wordt het instinct van je hond opgewekt en zal hij er mee gaan spelen en achteraan rennen. Dit zorgt er voor dat dit geluid makende speelgoed perfect is om jonge honden aan te leren met hun eigen speelgoed te spelen.

Als laatste heeft Hyper Pet maten en soorten knuffels, speciaal ontworpen voor honden om mee te spelen. De stoffen en stiksels zijn erg stevig zodat ze lang heel blijven, ook als ze veel te verduren krijgen. De zacht gevulde knuffels zijn uitstekend als vriendje voor je jonge hond om op te kauwen, mee te slepen en tegen aan te liggen.

Naast de producten van Hyper Pet heeft Agradi nog veel meer hondenspeelgoed. Op de Sale pagina vind je hondenspeelgoed dat meedoet aan de stickerkorting. Daarnaast kun je een kijkje nemen op de Outlet pagina voor hondenspeelgoed dat uit assortiment gaat met hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en voordelig alle spullen voor je hond bij Agradi.