Outlet

Hydor heeft de meest technisch hoogstaande pompen, verwarming en filters. Alle Hydor producten zijn van de hoogste kwaliteit, ontworpen voor de echte professional en daardoor perfect voor de hobby aquarium houder. Een van de meest recente innovaties is de toevoeging van een sterke magneet aan de pompen. Deze worden met zuignappen bevestigd aan de binnenkant van het aquarium, en door de magneet aan de buitenkant van het aquarium vastgezet waardoor de pompen stevig blijven zitten, maar toch gemakkelijk te verwijderen zijn om schoon te maken. Een van de bekendste pompen van Hydor is de circulatiepomp Koralia Nano 900, 1600 en 2200, ook te bestellen bij Agradi.

De verwarmingselementen van Hydor zijn sinds de jaren 90 in productie en worden continue verbeterd in hun laboratoria. Uniek is dat het verwarmingselement zelf de temperatuur meet en bij oververhitting automatisch omlaag gaat in temperatuur, waardoor er geen gevaar is voor je aquarium of jezelf. Veiligheid staat bij Hydor immers voorop.

De luchtpompen en filters van Hydor worden al meer dan 50 jaar overal ter wereld verkocht. De pompen van Hydor onderscheiden zich omdat ze super stil zijn. De belletjes zijn kleiner en verspreiden daardoor gemakkelijker zuurstof door het water. Door een speciaal ontwerp zijn de pompen sterk, stil en klein.

De aquariumdecoratie stukken van Hydor zijn ontworpen om zo realistisch mogelijk te zijn. Ze zijn gemaakt van duurzaam, onschadelijk kunststof dat makkelijk schoon te houden is. Naast natuurlijke elementen zoals rotsen en vulkanen heeft Hydor ook decoratieve stukken om jouw aquarium te laten passen bij de rest van je interieur.

Naast de producten van Hydor heeft Agradi nog veel meer producten voor je aquarium. Naast aquariumpompen en verlichting vind je hier alles wat je nodig hebt voor de verzorging en decoratie. Ook vissenvoer voor alle verschillende soorten vissen vind je bij Agradi. Zo koop je gemakkelijk, overzichtelijk en voordelig alle spullen voor de verzorging van je aquarium en vissen bij Agradi.nl