Outlet

Batterijen

 1. Cytac Intelligent Charger Oplader
  Outlet

  Cytac Intelligent Charger Oplader

  6,71
  1

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Batterij-set Alkaline Size: D Pestgarden

  Batterij-set Alkaline Size: D Pestgarden

  5,69
  1
 3. Ako Tentlampbatterij 6V 7Ah

  Ako Tentlampbatterij 6V 7Ah

  3,39
  0
 4. Agradi Batterij 4,5V
  Sale

  Agradi Batterij 4,5V

  2,39
  0
Aantal per pagina:
20 100
Bij Agradi zijn verschillende merken verkrijgbaar in deze categorie. De bekendste hierbij zijn VartaGPen Duracell. Wanneer je op zoek bent naar een ander specifiek merk, kun je een kijkje nemen in de Merkenshop.

Maten batterijen

Er zijn veel verschillende maten batterijen. Voor ieder apparaat kan dit verschillen. De meest voorkomende zijn AA-batterijen. Deze worden vaak gebruikt voor rookmelders, klokken en digitale camera’s. Een andere maat is een AAA-batterij. Deze AAA komt vaker voor bij kleinere elektrische apparaten, zoals de afstandsbediening van jouw tv, in een MP3-speler en draadloos speelgoed. Blokbatterijen vindt je natuurlijk ook bij Agradi.nl. Deze worden ook wel eens gebruikt in rookmelders, maar komen vaker voor in afstand bestuurbare wagen en de daar bijbehorende afstandsbediening of draadloze microfoons. C-batterijen en D-batterijen komen minder vaak voor of heb je minder vaak nodig. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt voor medische apparatuur, duiklampen, ghetto blasters en schommelstoelen voor een baby. Ook kom je bij in deze groep knoopcellen tegen die je vaak gebruikt voor je horloge, rekenmachine en ook voor autoalarmen. Ook kun je de batterijen indelen op capaciteit (de hoeveelheid lading).

Oplaadbare batterijen

Oplaadbare batterijen hebben wij ook vaak vanuit voorraad leverbaar en in de verschillende bovengenoemde maten. De oplaadbare batterijen worden vaak gebruikt voor de meer stroomverbruikende apparatuur, zoals de digitale camera’s en het draadloze speelgoed. Voor deze oplaadbare batterijen hebben ook batterijopladers in de categorie staan.

Batterij opladers

Batterij opladers hebben wij ook goedkoop in het assortiment. Deze batterij laders zijn natuurlijk voor alle bovengenoemde maten beschikbaar. Zo kun je per maat batterij een oplader kopen. Echter is dit niet altijd even handig, omdat je dan voor verschillende batterijen meerdere opladers nodig hebt. Daar heeft Varta op ingespeeld door een Universele Batterij Oplader te ontwikkelen. Hiermee kun je alle verschillende batterijen opladen.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in de Huisinrichting, zo ook op veel artikelen in de categorie Batterijen. Ben je niet op zoek naar huishoudelijke batterijen, maar naar batterijen voor de Afrastering van de weide, kijk dan bij Afraster batterijen. Ten slotte kun je voor batterijen die in de aanbieding zijn terecht op onze Salepagina. Goedkope batterijen koop je bij Agradi.nl!