Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Vissen

Aquariumverlichting koop je bij Agradi.nl! De beste en meest heldere aquariumverlichting vind je natuurlijk bij ons in assortiment. Bekende merken in deze categorie zijn Superfish, Arcadia en Sylvania. Wanneer je op zoek bent naar een merk, kun je daarvoor onze Merkenshop gebruiken!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Kerbl T-verbinder Ventiel Groen 2 St.
    € 1,95 € 0,37 -81%

    Kerbl T-verbinder Ventiel Groen 2 St.

    (1)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Verlichting voor in het aquarium is een erg belangrijk onderdeel wanneer je aquariumvissen hebt. Aquariumverlichting heeft verschillende werkingen voor zowel de presentatie van het aquarium als voor de gezondheid van de vissen en aquariumplanten. Aquariumverlichting is verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen waardoor het belangrijk is om te weten wat je met de verlichting voor het aquarium wilt bereiken en welke aquariumlamp hierbij past. Lees dus gauw verder om meer informatie te krijgen over de aquariumlampen van Agradi!

Allereerst is er speciale aquariumverlichting die speciaal zijn afgestemd op een bepaald soort vis. Hierbij wordt er op de kleuren van de vissen gelet en op  de lichtsterkte. Zo zijn er speciale vislampen die speciaal zijn ontwikkeld voor tropische vissen, waarbij felle kleuren een extra mooie vertoning zijn. verder wordt er bij tropische vissen ook nog onderscheid gemaakt in de verschillende kleuren. Zo zijn is er speciale verlichting voor aquaria waarin groen of oranje extra geaccentueerd wordt.

Een andere functie van aquariumlicht is het nabootsen van de natuurlijke omstandigheden van de vissen en van de waterplanten. Door het zonlicht na te bootsen houd je zowel je vissen als de waterplanten gezond. Daarbij komt dat bepaalde verlichting voor in aquaria ook helpt bij het bestrijden van algen, die onder andere kan gaan groeien op de waterplanten en op de attributen die je in het aquarium hebt geplaatst. Wanneer er eenmaal algen aanwezig zijn in het aquarium, is het moeilijk om deze te verwijderen en daarom is het beter om dit te voorkomen. Daarnaast gebruiken algen de nodige voedingsstoffen uit het water, terwijl deze voedingsstoffen eigenlijk door de waterplanten gebruikt moeten worden om in leven te blijven.

Ledverlichting voor in aquaria heeft als voordeel dat deze lampen zeer weinig energie verbruiken en daarnaast een prettig en helder licht geven. Ze aquariumverlichting is daarnaast geschikt voor veel soorten aquaria. Ledverlichting voor in het aquarium is van een hoge kwaliteit en gaat daarnaast ook lang mee. Wij verkopen bijvoorbeeld de Adm 16 ledsverlichting welke voor een voordelige prijs te verkrijgen is.

Ook voor diverse andere spullen voor aquariumvissen kun je altijd terecht bij Agradi. Zo hebben wij een ruim assortiment aan aquariumplanten en aquariumdecoratie. Ook hebben wij een Sale pagina waar regelmatig aquariumbenodigdheden in de aanbieding komen.