• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Hugho- 100% Natuurlijke Paardenvoeding

 1. € 34,99 € 30,89 -12%
  Hugho Kruidenmix 20kg
  (4)
 2. € 36,99 € 33,99 -8%
  Hugho Kruidenbrok 20kg
  (5)
 3. € 38,99 € 34,99 -10%
  Hugho Western Mix 20kg
  (1)
 4. € 38,99 € 35,99 -8%
  Hugho Box Western Mix 14kg
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Natuurlijke co-factoren.

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen synthetische en natuurlijke vitaminen en mineralen. Over het algemeen worden synthetische vitaminen en mineralen minder goed opgenomen dan natuurlijke. Daarnaast hebben veel vitaminen en mineralen natuurlijke co-factoren nodig voor een optimale werking. Deze co-factoren worden optimaal benut bij het gebruik van de gehele plant. Hierdoor maakt HugHo paardenvoeding geen gebruik van extracten.

Een evenwichtige combinatie

Natuurlijke vitaminen, mineralen en andere essentiële nutriënten vormen meestal een complex met meerdere voedingsstoffen. Het nauwe contact tussen de verschillende nutriënten berust op een samenwerking van deze stoffen. Bovendien bevatten planten een evenwichtige combinatie van meer dan 5000 plantaardige stoffen die nog niet allemaal bekend zijn. Vermoedelijk heeft dit veelvoud aan stoffen een gunstige invloed op de gezondheid.

Studies tussen bevolkingsgroepen brachten aan het licht dat diverse gezondheidsklachten minder vaak voorkomen als er meer groenten en fruit (plantaardige producten) worden geconsumeerd.

De volledige rijkdom aan plantaardige nutriënten

Veel supplementen zijn gebaseerd op enkel die voedingsstoffen die goed bestudeerd zijn. Deze voedingsstoffen worden in de meeste gevallen ‘gezuiverd’ uit natuurlijke bronnen (ontdaan van hun ondersteunende nutriënten) of ze worden synthetisch nagemaakt. HugHo maakt uitsluitend gebruik van volledige plantenconcentraten, zodat de volledige rijkdom aan plantaardige nutriënten geconsumeerd wordt.

Vers en compleet zoals in de natuur

De ingrediënten van HugHo bestaan uit natuurlijke concentraten welke worden gemaakt van verse en complete voedselbronnen, zoals de natuur ze gemaakt heeft. HugHo paardenvoeding maakt producten die 100% natuurlijke voedingsstoffen bevatten inclusief de co-factoren zoals ze ook in de natuur voorkomen.

Voor een onaangetaste voedingswaarde

Doordat de vitaminen en mineralen uit complete voedselbronnen komen, bevat HugHo paardenvoeding een natuurlijk complex van belangrijke en natuurlijke co-factoren, oftewel hulpstofstoffen. Om er voor te zorgen dat de voedingswaarde van de ingrediënten niet wordt aangetast, worden de voedselbronnen gedurende het gehele productieproces niet blootgesteld aan hoge temperaturen.

HugHo bevat geen synthetische vitamine E (tocoferol), maar uitsluitend het natuurlijke vitamine E. De kwaliteit van vitamine E wordt voornamelijk bepaald door het feit of het 100% natuurlijke of synthetische vitamine E is.