• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Pre Black Friday SALE: Tot 20% op bijna alles! | Voorraad SALE 30% korting: Outdoorlaarzen en zadeldekjes!

Pre Black Friday tot 20 % | Voorraad SALE 30% korting!

Houtwormspray

  1. € 8,95 € 8,50 -5%
    Agradi Houtwormmiddel Perfacs 500ml
    (1)
Aantal per pagina:
20 100

Het is belangrijk om hout direct te behandelen, aangezien de kans dat de houtwormen terug komen erg groot is. Wanneer de houtwormen terug komen, zullen we opnieuw eitjes leggen en zal de besmetting zich voortzetten. Houtworm tegengaan kan op verschillende manieren, een daarvan is het gebruik van houtwormspray. Het middel dien je op de gaatjes en eventuele andere kiertjes en kloven in het hout te sprayen. Zo wordt nieuwe aantasting van het hout voorkomen.

Men kan onder ander andere kiezen Tenco Anti-houtworm. Tenco Anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten. Bij de juiste toepassing voorkomt het gedurende lange tijd her aantasting. Het product biedt preventieve en curatieve bescherming tegen houtworm en boktor. Voor een optimale werking is het van belang dat voor gebruik de aanwezige beits, verf of waslaag wordt verwijderd. Het product kan vervolgens met een grote druppel bespoten worden. We hebben verschillende soorten anti-houtworm verkrijgbaar bij Agradi. Er kan onder andere gekozen worden voor de 250 Ah, 1000 Ah en de 5000 Ah variant.

Ook kan gekozen worden voor een anti-houtwormspray van het merk Perfacs. Dit middel verdelgt wormen en andere houtaantastende insecten. Daarnaast voorkomt het bij de juiste toepassing her aantasten tot wel tien jaar lang. Dit product combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid. De toediening van het product is hetzelfde als bij het bovengenoemde middel. Er zijn verschillende verpakkingen verkrijgbaar van merk. Zo zijn er bijvoorbeeld verpakking met een inhoud van 500 milliliter, 1 liter en 5 liter.

Ook kan gekozen worden voor een houtwormverdelger van het merk HG, ook dit product verdelgt houtwormen en andere houtaantastende insecten zoals de huisboktor en sprinthoutkever. Het hout kan door middel van de handige spuitfles gemakkelijk besproeid worden, echter kan het product ook met een kwast aangebracht worden. Op deze manier kunnen ook de moeilijk bereikbare plekken behandeld worden.

Houtwormen zijn verleden tijd met een houtwormspray van Agradi!