Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Horslyx Likstenen

Voeder is het belangrijkste deel van je paard zijn dieet, maar kan het zo zijn dat je paard een tekort heeft aan veel van de voedingsstoffen die het paard wel vereist. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Horslyx Mobility
Vanaf€ 8,99-18%

Horslyx Mobility

(91)
Sale
Horslyx Original
Vanaf€ 8,99-18%

Horslyx Original

(140)
Horslyx Houder
Vanaf€ 34,95

Horslyx Houder

(20)
Sale
Horslyx Respiratory
Vanaf€ 8,99-18%

Horslyx Respiratory

(162)
Sale
Horslyx Pro Digest Balancer
Vanaf€ 8,99-18%

Horslyx Pro Digest Balancer

(16)
Sale
Horslyx Mint
Vanaf€ 8,99-18%

Horslyx Mint

(49)
Sale
Horslyx Garlic
Vanaf€ 8,99-18%

Horslyx Garlic

(79)
Aantal per pagina:
24

Horslyx paardenlikstenen bevatten een hoge dosering van vitaminen, mineralen en elementen die ontworpen zijn om deze tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen. Dit zorgt voor een gelukkig, gezond en evenwichtig paard. De smakelijke en weerbestendige likstenen zorgen voor een natuurlijke voedingspatroon, dat ervoor zorgt dat het paard zelf kan reguleren en te consumeren wanneer het paard het nodig heeft. Dit zorgt op zijn beurt weer dat het paard betere vertering en minder stress ervaart. Denk dus aan Horslyx als een soort equivalent van een multi-vitamine tablet voor paarden! Alle soorten paarden, van een Shetland pony tot aan een competitief renpaad, kunnen profiteren van het uitgebreide aanbod van voedingstoffen dat voorkomt in de producten van Horslyx. Als je dus op zoek bent naar een eenvoudige manier om het dieet van je paard in balans te houden; Horslyx kan je daarmee helpen!

Horslyx koop je in de online webshop van Agradi. Horslyx staat bekend om haar aanbod in verschillende likstenen voor paarden die het nodig hebben. Je wil natuurlijk dat je paard zijn vitaminen binnen krijgt. Daarom biedt onder ander de Horslyx Respiratory een goede uitkomst. De likstenen van Horslyx zorgen ervoor dat je paard gelukkig, gezond en evenwichtig is. Alle likstenen van Horslyx koop je goedkoop in de online webwinkel van Agradi.

In ons assortiment hebben wij veel te bieden als het gaat om de likstenen van Horslyx. Deze zijn erg smakelijk voor je paard en ook nog eens weersbestendig waardoor je ze met alle weertypen kan gebruiken. De likstenen zorgen voor een natuurlijk voedingspatroon. Hierdoor kan het paard zelf heel goed het voedsel regulieren en consumeren. Het paard heeft een betere vertering en ervaart minder stress. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod verzorgen, bieden we je graag ook onze laagste prijsgarantie. Bij Agradi weet je zeker dat je alle producten voor de beste prijs koopt. Wij snappen het goed dat je niet te veel wil betalen. Daarom koop je Horslyx Respiratory, Mint, Garlic, Mobility en natuurlijk Horslyx Original voor een scherpe prijs bij Agradi.

Horslyx staat bekend om haar goede likstenen. Zij voelen goed aan waar het paard behoefte aan heeft. De voederblokken en minerale licks worden gemaakt door het te persen, chemisch uitharden en te koken. Bij het chemisch uitharden zijn geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakmakers toegevoegd. Bovendien zijn de artikelen erg weersbestendig waardoor het niet uitmaakt of ze je in het weiland of in de stal gebruikt.

Bij ons vind je de allerbeste producten, waaronder Horslyx likstenen. Daar komt nog eens bij dat vele producten meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je veel korting bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer producten in de aanbieding. Daarnaast hebben wij ook onze Outlet pagina. Hierop staan de artikelen die binnenkort helaas niet meer bij ons in de webshop te verkrijgen zijn. Maar op dit moment koop je deze nog met aantrekkelijke kortingen. Wees er dus snel bij voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.