• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Horslyx Likstenen

 1. vanaf € 7,43 -26%
  Horslyx Original
  (86)
 2. vanaf € 7,43 -26%
  Horslyx Mobility
  (45)
 3. Nieuw
  Horslyx Pro Digest Balancer Mini 650g
  € 8,50 € 7,43 -13%
  Horslyx Pro Digest Balancer Mini 650g
  (0)
 4. vanaf € 7,43 -26%
  Horslyx Mint
  (34)
 5. vanaf € 7,43 -26%
  Horslyx Respiratory
  (89)
 6. vanaf € 7,43 -26%
  Horslyx Garlic
  (56)
 7. vanaf € 32,99 -18%
  Horslyx Houder
  (18)
 8. Outlet
  Horslyx Houder 5 kg (Zonder Lick)
  € 69,99 € 51,62 -26%
  Horslyx Houder 5 kg (Zonder Lick)
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Horslyx koop je in de online webshop van Agradi. Horslyx staat bekend om haar aanbod in verschillende likstenen voor paarden die het nodig hebben. Je wil natuurlijk dat je paard zijn vitaminen binnen krijgt. Daarom biedt onder ander de Horslyx Respiratory een goede uitkomst. De likstenen van Horslyx zorgen ervoor dat je paard gelukkig, gezond en evenwichtig is. Alle likstenen van Horslyx koop je goedkoop in de online webwinkel van Agradi.

In ons assortiment hebben wij veel te bieden als het gaat om de likstenen van Horslyx. Deze zijn erg smakelijk voor je paard en ook nog eens weersbestendig waardoor je ze met alle weertypen kan gebruiken. De likstenen zorgen voor een natuurlijk voedingspatroon. Hierdoor kan het paard zelf heel goed het voedsel regulieren en consumeren. Het paard heeft een betere vertering en ervaart minder stress. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod verzorgen, bieden we je graag ook onze laagste prijsgarantie. Bij Agradi weet je zeker dat je alle producten voor de beste prijs koopt. Wij snappen het goed dat je niet te veel wil betalen. Daarom koop je Horslyx Respiratory, Mint, Garlic, Mobility en natuurlijk Horslyx Original voor een scherpe prijs bij Agradi.

Horslyx staat bekend om haar goede likstenen. Zij voelen goed aan waar het paard behoefte aan heeft. De voederblokken en minerale licks worden gemaakt door het te persen, chemisch uitharden en te koken. Bij het chemisch uitharden zijn geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakmakers toegevoegd. Bovendien zijn de artikelen erg weersbestendig waardoor het niet uitmaakt of ze je in het weiland of in de stal gebruikt.

Bij ons vind je de allerbeste producten, waaronder Horslyx likstenen. Daar komt nog eens bij dat vele producten meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je veel korting bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer producten in de aanbieding. Daarnaast hebben wij ook onze Outlet pagina. Hierop staan de artikelen die binnenkort helaas niet meer bij ons in de webshop te verkrijgen zijn. Maar op dit moment koop je deze nog met aantrekkelijke kortingen. Wees er dus snel bij voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.