Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

HORSE FLY TRAP Dazenvallen

Horse Fly Trap dazenvallen en vliegenvallen koop je online bij Agradi. In de zomer zijn er bij de paarden ontzettend veel vliegen en dazen. Om te zorgen dat je paard er minder last van heeft, zijn er natuurlijk de vliegendekens en de vliegenkappen. Maar soms is alleen een deken en vliegenkap niet genoeg om je paard te beschermen tegen vliegen en dazen, als uitvinding daarvoor is de Horse Fly Trap ontworpen. Een speciale val die dazen vangt zodat je paard en jijzelf er minder last van hebben. Deze dazenval is makkelijk in elkaar te zetten en in het weiland te zetten! Het grootste voordeel is dat de Horse Fly Trap een low-budget dazenval is. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
Sale
Horse Fly Trap Glue (Lijm)
€ 24,45€ 20,78-15%

Horse Fly Trap Glue (Lijm)

(42)
Horse Fly Trap Kwast
Horse Fly Trap Kwast
Gratis
Aantal per pagina:
24

De dazenval van Horse Fly Trap bestaat uit een simpele zwarte bal met handvat die lijkt op een soort skippybal. De bal heeft een diameter van ongeveer 45 centimeter en kan tot wel 300 dazen per dag vangen. Doordat de bal rond is kan er 360 graden rond dazen aantrekken. Daarnaast is de dazenval lichtgewicht en makkelijk op te hangen doormiddel van het handvat. Ook is de Horse Fly Trap milieuvriendelijk doordat het geen gebruik maakt van chemische producten!

Wanneer de dazenval is opgehangen dient deze ingesmeerd te worden met speciale Horse Fly Trap lijm. Deze lijm zorgt ervoor dat de dazen blijven plakken aan de bal en zich niet meer kunnen voortplanten. Let op dat er voor een optimale dazenvangst er meerdere Horse Fly Traps opgehangen moeten worden in de wei. Hierdoor kun je snel en effectief zorgen dat het aantal dazen verminderd. Het is wel belangrijk dat de dazenval vrij hangt, ook wanneer het waait. De dazenval moet ook buiten bereik van kinderen en dieren opgehangen worden.

De speciale dazenvallijm van Horse Fly Trap is de perfecte lijm om insecten te vangen zonder het gebruik van pesticiden. De lijm kleeft tot wel 5 maanden lang en is regenbestendig, waardoor het dus ideaal is voor het gebruik bij dazenvallen bij de paarden. Met deze lijm kun je de zwarte bal van de dazenval volledig insmeren zodat de dazen hieraan blijven plakken. Wanneer de bal vol zit met dazen kan deze weggegooid worden en dient er een nieuwe ingesmeerde bal opgehangen te worden. De speciale lijm kan met een kwast dik aangebracht worden op de bal.

Horse Fly Trap koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Ongediertebestrijding is ook van toepassing bij dieren zoals paarden. Dazen zijn er veel in de zomer en kunnen voor extreme overlast zorgen. Met de dazenval heb je vrijwel geen last meer van deze vervelende paardenvliegen! Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan.