• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

HORSE FLY TRAP Dazenvallen

 1. Sale
  € 9,45 € 8,98 -5%
  Horse Fly Trap Ball 45 cm
  (27)
 2. Sale
  € 22,50 € 21,38 -5%
  Horse Fly Trap Glue (Lijm)
  (31)
 3. Sale
  € 24,50 € 23,28 -5%
  Horse Fly Trap Glue Spray Lijm
  (12)
Aantal per pagina:
20 100

De dazenval van Horse Fly Trap bestaat uit een simpele zwarte bal met handvat die lijkt op een soort skippybal. De bal heeft een diameter van ongeveer 45 centimeter en kan tot wel 300 dazen per dag vangen. Doordat de bal rond is kan er 360 graden rond dazen aantrekken. Daarnaast is de dazenval lichtgewicht en makkelijk op te hangen doormiddel van het handvat. Ook is de Horse Fly Trap milieuvriendelijk doordat het geen gebruik maakt van chemische producten!

Wanneer de dazenval is opgehangen dient deze ingesmeerd te worden met speciale Horse Fly Trap lijm. Deze lijm zorgt ervoor dat de dazen blijven plakken aan de bal en zich niet meer kunnen voortplanten. Let op dat er voor een optimale dazenvangst er meerdere Horse Fly Traps opgehangen moeten worden in de wei. Hierdoor kun je snel en effectief zorgen dat het aantal dazen verminderd. Het is wel belangrijk dat de dazenval vrij hangt, ook wanneer het waait. De dazenval moet ook buiten bereik van kinderen en dieren opgehangen worden.

De speciale dazenvallijm van Horse Fly Trap is de perfecte lijm om insecten te vangen zonder het gebruik van pesticiden. De lijm kleeft tot wel 5 maanden lang en is regenbestendig, waardoor het dus ideaal is voor het gebruik bij dazenvallen bij de paarden. Met deze lijm kun je de zwarte bal van de dazenval volledig insmeren zodat de dazen hieraan blijven plakken. Wanneer de bal vol zit met dazen kan deze weggegooid worden en dient er een nieuwe ingesmeerde bal opgehangen te worden. De speciale lijm kan met een kwast dik aangebracht worden op de bal.

Horse Fly Trap koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Ongediertebestrijding is ook van toepassing bij dieren zoals paarden. Dazen zijn er veel in de zomer en kunnen voor extreme overlast zorgen. Met de dazenval heb je vrijwel geen last meer van deze vervelende paardenvliegen! Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan.