Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Hope Farms Knaagdierenvoer

Geen producten gevonden.

Hope Farms heeft drie verschillende soorten voeren:

  • Super/supertrio, de geperste brokvorm.
  • Select, een mix van brokken, zaden en geplette granen
  • En Balance, premium voeding voor dieren met gezondheids- of gewichtsproblemen.

Knaagdieren eten van nature grassen, kruiden en zaden. Hun tanden blijven hun hele leven doorgroeien en slijten door veel te knagen aan harde voedingsmiddelen zoals schors, takken, wortels en harde groentes. Hun hele verteringsstelsel is ingericht op het verteren van deze moeilijk af te breken vezels. Het is dan ook belangrijk dat knagers altijd ruwvoer tot hun beschikking hebben om op te knabbelen. Omdat in dit ruwvoer, zoals hooi, vaak weinig voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen zitten wordt vaak een brok bijgevoerd.

Het is dan ook belangrijk om je huisdier het juiste voer te geven. Knagers zoals chinchilla’s hebben een heel gevoelige vertering en kunnen ziek worden van het verkeerde voedsel. Dit geld ook voor andere knagers, zoals konijnen en cavia's. Wanneer ze verkeerd voedsel krijgen raakt hun verteringsstelsel van slag. Konijnen, bijvoorbeeld, kunnen door de manier waarop hun slokdarm in hun lijf zit verkeerd voer niet ophoesten en krijgen ernstige buikklachten van voedsel dat gas vormt, wat vaak niet te genezen is.

Hope Farms heeft voor konijnen en knaagdieren verschillende soorten voeding ontwikkeld. De voedingsbehoeften van een konijn of cavia zijn namelijk heel verschillend van die van een fret of chinchilla. Ook is bij het produceren van het voer rekening gehouden met de voorkeuren van de diersoort. Zo bevat de voeding voor muizen en ratten veel meer zaden en noten dan de voeding voor konijnen.

Naast de voeders van Hope Farms heeft Agradi nog veel meer diervoeding voor knaagdieren. Voor supplementen en middelen om jouw huisdier gezond te houden is er de Knaagdierendrogist.  Alle overige benodigdheden voor het houden van knaagdieren en konijnen vind je bij de knaagdierenspullen. In de Outlet vind je verschillende producten met hoge kortingen, die uit assortiment gaan. Zo bestel je alle spullen voor je geliefde huisdier gemakkelijk bij elkaar bij Agradi.