Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Hooiharken

 1. Sale
  Kerbl Hark Kunststof 16t
  € 15,99 € 13,99 -12%

  Kerbl Hark Kunststof 16t

  (13)
 2. Sale
  Atlas Hooihark Kunststof Los Schuin
  € 19,99 € 14,99 -25%

  Atlas Hooihark Kunststof Los Schuin

  (36)
 3. Outlet
  Kerbl Tand Voor Handvergaarhark
  vanaf € 0,93 -48%

  Kerbl Tand Voor Handvergaarhark

  (0)
Aantal per pagina:
20 100

De hooi- en grasharken zijn gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, aluminium en metaal. De harken zijn verkrijgbaar met één zijde tanden of dubbelzijdig. De grasharken hebben meer tanden dan de hooiharken, hierdoor neem je meer gras per beweging mee wat arbeid bespaard. Het aantal tanden verschilt van 16 tot wel 32. Verder kun je in ons assortiment kiezen voor rechte of schuine harken, net wat jij het prettigst vindt. De harken zijn los verkrijgbaar met een lengte van 65 cm, 72 cm, 78 cm en 85 cm.

Voor de losse harken hebben wij een Kerbl steel voor Hooivork gebogen. Deze steel past in bijna alle hooi- en grasharken. De steel heeft doorsnede van 36 mm wat prettig in de hand ligt.

Wanneer je met grote hoeveelheden hooi en stro werkt is de Kerbl Hooisnijder TF 2000 M zeer aan te bevelen. Deze hooisnijder kan zonder problemen zowel verticaal als horizontaal door de dikste hooi- en strobalen heen snijden. De hooisnijder is simpel in gebruik, snel en geruisloos. Naast hooi en stro komt de hooisnijder zonder problemen ook door ander geperst- en silo voeder heen. Hierbij kan gedacht worden aan mais, ingekuild grassilage, gierst enzovoorts. De hooisnijders is veilig in gebruik door de gesloten snijmessen, radio ontstoring, beveiligde hoofdschakelaar en een dubbele isolatie voor de elektromotor.

De hooi- en grasharken zijn van de merken Kerbl en Atlas. Alle producten die je in de categorie Hooiharken terugvindt zijn zeer duurzaam en onderhoudsarm in gebruik.

Voor een hooi- of grashark en losse onderdelen daarvan, ben je bij Agradi aan het juiste adres!