Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Hoofies by Shires Hoefstickers

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Shires Hoef Stickers Hoofies Fallon Feather
  € 12,99 € 12,34 -5%

  Shires Hoef Stickers Hoofies Fallon Feather

  (2)
 2. Sale
  Shires Hoef Stickers Hoofies Tie Die
  € 12,99 € 9,74 -25%

  Shires Hoef Stickers Hoofies Tie Die

  (2)
 3. Sale
  Shires Hoef Stickers Hoofies Neon Pink
  € 12,99 € 9,74 -25%

  Shires Hoef Stickers Hoofies Neon Pink

  (2)
 4. Shires Hoef Stickers Hoofies Neon Green
  € 12,99 € 12,34 -5%

  Shires Hoef Stickers Hoofies Neon Green

  (2)
 5. Shires Hoef Stickers Hoofies Green Leopard
  € 12,99 € 12,34 -5%

  Shires Hoef Stickers Hoofies Green Leopard

  (2)
 6. Shires Hoef Stickers Hoofies Fallon Rug
  € 12,99 € 12,34 -5%

  Shires Hoef Stickers Hoofies Fallon Rug

  (2)
1
Aantal per pagina:
20 100

Hoofies is een product wat nog niet zo lang op de markt is. Dit bijzondere product is een soort sticker die op de hoef van het paard kan worden aangebracht, om zo de hoeven op een bijzondere manier te versieren. De Hoofies zijn bijvoorbeeld heel leuk om te gebruiken bij een wedstrijd of tijdens een optocht. De Hoofies kunnen makkelijk worden aangebracht op de hoeven van het paard en kunnen ook weer makkelijk verwijderd worden nadat ze zijn gebruikt. Het product is zeer diervriendelijk en zorgt voor een vrolijk effect.

De Hoofies zijn speciaal gevormd naar de hoef van het paard, hierdoor lijkt het net alsof je een soort paardennagellak hebt aangebracht op de hoeven. Het makkelijke van Hoofies is echter dat dit met één beweging kan worden aangebracht of verwijderd. Ook hoeft het niet lang op te drogen om goed vast te zitten. Hoofies zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten maten, omdat de grootte van de hoef vaak verschilt per paard. Ook kunnen de Hoofies makkelijk worden bijgeknipt wanneer de vorm van de hoef toch iets anders is dan de vorm van de versiering.

Hoofies moeten op droge en schone hoeven worden aangebracht zodat deze goed tegen de hoef wordt aangeplakt. De Hoofies zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar en bieden elk paard het perfecte paar. Natuurlijk worden de hoofies per vier stuks verkocht zodat er voor elke hoef één is.

Bij Agradi hebben wij dus veel verschillende soorten producten van Hoofies in ons assortiment welke ervoor zorgen dat jouw paarden mooi versiert zijn. Kijk eens in ons grote assortiment van huisdierbenodigdheden voor meer producten voor uw huisdieren. In dit assortiment hebben we verder nog paardendekens en halsters.