Outlet

Honeywell Safety Products

  1. Honeywell 1030 Sync Oorkap Stereo Zwart

    Honeywell 1030 Sync Oorkap Stereo Zwart

    49,49
    0

    Op voorraad Voor 23:59 besteld, morgen verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Het merk Honeywell is een bekende speler op het gebied van veiligheidsproducten. Zij snappen dat het belangrijk is om op een goede en veilige manier te werken. Vandaar dat zij een groot aanbod aan veiligheidsartikelen verzorgen. Volgens het bedrijf is het creëren van een veilige werkcultuur niet alleen regeltjes met elkaar afspreken. Om op een goede manier te kunnen werken, moeten er veiligheidsproducten gebruikt worden. Iedereen is verantwoordelijk voor elkaar is de gedachte. Hiermee ben je er dus van verzekerd goede producten in huis te halen.

In ons assortiment heb je een uitgebreide keuze aan diverse soorten producten. Allemaal hebben ze hetzelfde doel: jouw beschermen in de werkplaats. Je zal niet blij worden als je gewond raakt. Het kan zomaar zijn dat je voor langere tijd uitgeschakeld bent. Het is daarom belangrijk om op een goede veilige manier te werken. De producten van dit merk bieden hier uitkomst voor. Zo zijn er diverse veiligheidsbrillen te koop. Deze beschermen je ogen als je bijvoorbeeld aan het lassen bent. De kans dat er kleine splinters in je oog komen wordt meteen een stuk kleiner. Ook kom je gehoorbeschermers tegen die voorkomen dat je gehoorschade krijgt door het werk. Naast dat wij altijd een compleet aanbod verzorgen, bieden wij je ook onze laagste prijsgarantie. Bij ons weet je zeker dat je de producten voor de beste prijs koopt.

Kortom, bij ons kom je alleen de beste producten tegen. De kans dat je gewond raakt op het werk is een stuk kleiner dan voorheen. Vanaf nu werk jij alleen nog maar op een veilige manier. Daarom koop je de producten van Honeywell voor de scherpste prijs bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen nu meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen op de producten van dit merk. Op onze Sale pagina staan nog vel meer handige artikelen. Daarnaast hebben wij ook een Outletpagina. Hierop vind je alle producten die nog voor een korte tijd bij ons te koop zijn. Binnenkort verdwijnen deze uit ons assortiment. Daarom koop je ze nu nog met veel korting. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.