Outlet

Hondentruien

  1. Kerbl Hondentrui Lillehammer Wit/Grijs

    Kerbl Hondentrui Lillehammer Wit/Grijs

    vanaf 7,34
    4

    Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Een andere reden is om angst, stress en nervositeit te onderdrukken. Daarvoor hebben wij in ons assortiment  Thundershirt hondentruien. Het doel van deze hondentrui is om druk uit te oefenen op bepaalde delen van het lichaam. Dit geeft een hond het gevoel van veiligheid. Het gevoel wat deze druk opwekt komt voort uit de bescherming die honden puppy’s bieden in bepaalde situaties. Bepaalde gedragsproblemen kunnen dus met een simpele hondentrui verholpen worden.

Daarnaast zijn er speciale hondentruien die ervoor zorgen dat wonden of huidaandoeningen kunnen genezen. Deze hebben dezelfde werking als een hondenkap: zorgen dat je hond eraf blijft. Daarom vindt je deze speciale truien bij de hondenkappen.

Ook hebben we hondenjassen. Want truien zijn leuk, maar als het slecht weer is en je gaat en wandeling maken, is een hondentrui niet ideaal. Vandaar dat Agradi dus ook een ruim assortiment aan jassen heeft voor honden. Of je nu een grote of kleine hond hebt, we hebben altijd een kledingstuk dat past.

Wat voor kleding je ook zoekt voor je hond, een jas een trui of zelfs een zwemvest, Agradi heeft echt alle soorten hondenkleding. In ons assortiment heb je genoeg keuze uit maten, kleuren en stijlen. Zo vindt je altijd iets wat bij jou en je hond past. Ben je benieuwd geworden of er ook iets voor jouw hond tussen zit? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Wat ook goed is om te weten, is dat wij gebruik maken van een stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs. Zo betaal je dus nooit teveel. Kijk dus snel of deze actie ook geldt op het door jou gekozen artikel!