Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Hondensportartikelen

In deze productcategorie vind je alles omtrent hondensportartikelen bij Agradi!

Leuke artikelen om je hond te trainen en vanalles voor verschillende hondensporten. Agradi heeft een groot assortiment voor de hondensport liefhebber. Kijk gauw verder!

Een bekende sport met honden is agility. Bij agility wordt de behendigheid van de hond getraind. Om de behendigheid te trainen wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen. De verschillende onderdelen worden in een bepaalde volgorde gezet. Het is aan de hondentrainer de taak om de hond zo snel mogelijk door het parcours te leiden zonder de hond aan de riem te leiden. Eén van de oefeningen kan zijn dan dat een hond door een tunnel moet lopen of over een loopplank heen moet gaan. Om het perfecte parcours samen te stellen kijk je natuurlijk bij Agradi. Zo hebben we bijvoorbeeld van het merk Kerbl een hele serie in het assortiment opgenomen. In deze categorie hondensport artikelen serie hebben we een hondentunnel, hindernissen, hindernis met ring of slalom voor je hond. Ideaal, voor als je thuis aan de slag wilt met hondentraining. De Agility hondensport artikelen zijn geschikt voor de meeste rassen honden. Maar we hebben ook een speciale slalom voor kleine honden beschikbaar. Afhankelijk van de afmeting van jouw hond, kun je een selectie maken welke artikelen je wilt kopen voor je hondentraining. De afmetingen van de artikelen zijn onder het desbetreffende product terug te vinden.

Een andere hondensport die goed te combineren is met een hond is hardlopen. Er zijn verschillende hondenrassen die er speciaal gefokt zijn om lange afstanden te lopen. Je doet die honden er dan ook een groot plezier mee om samen met jou een rondje te maken, daarnaast motiveert het vele hardlopers om ook daadwerkelijk hard te lopen als een hond toch uit gelaten moet worden. Samen met een hond hardlopen gaat niet altijd even gemakkelijk. Je kan namelijk niet iedere hond zomaar los laten lopen. Daarom zijn er op Agradi.nl speciale riemen te verkrijgen om samen plezierig te lopen. Ook zijn er halsbanden voor de hond die reflecteren in het donker zodat de hond goed gezien wordt.

Heeft u een grote hond die veel beweging nodig heeft dan heeft Agradi de perfecte oplossing. Het is nu eenmaal zo dat een grote hond sneller loopt dan een kleine hond, ook past het niet voor iedereen om samen met de hond te gaan hardlopen. Veel mensen beschikken echter wel over een fiets , daarom zijn er op Agradi.nl handige fietsbeugels te koop zodat uw hond veilig naast de fiets kan lopen zonder dar de riem tussen de spaken komt. Deze zijn ideaal om aan je fiets te monteren en vervolgens lekker te gaan fietsen met jouw hond. Zo heb je de lijn ook niet aan het stuur, wat de veiligheid tijdens het fietsen vergroot. Ook zijn er vele manieren om bijvoorbeeld uw hond in een speciale fietsmand op de fiets mee te nemen, of in het geval van een grote hond in een fietskarretje achter de fiets.

Kortom actief zijn met uw hond is op vele manieren mogelijk met een beetje hulp van Agradi. Heb je nu nog geen genoeg gekregen van Agradi of ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden met uw hond, kijk dan ook een bij de verschillende hondenspeeltjes. Hiermee maakt uw iedere hond blij en ook voor de baasjes is dit leuk omdat Agradi.nl vaak gebruik maakt van stickerkorting waarmee je jouw hond kan verwennen op een voordelige manier.