Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Spierverzorging voor honden

 1. Sale
  Phytonics Omni Gel Omnimilk 250ml
  € 32,99 € 26,99 -18%

  Phytonics Omni Gel Omnimilk 250ml

  (11)
 2. Sale
  Traumeel Ampullen
  € 23,95

  Traumeel Ampullen

  (0)
 3. Sale
  Puur Natuur Veg Omega Paard/Pony/Hond/Kat
  vanaf € 14,39 -15%

  Puur Natuur Veg Omega Paard/Pony/Hond/Kat

  (12)
 4. Sale
  Phytonics Tendon Compositum 50ml
  € 27,99 € 22,69 -18%

  Phytonics Tendon Compositum 50ml

  (9)
 5. Sale
  Puur Natuur Magnesium Hond/Kat 150g
  € 17,99 € 13,39 -25%

  Puur Natuur Magnesium Hond/Kat 150g

  (4)
 6. Sale
  Hilton Herbs Lotion TLC
  vanaf € 7,36 -5%

  Hilton Herbs Lotion TLC

  (0)
 7. Sale
  Hilton Herbs Muscle Magic
  vanaf € 8,31 -5%

  Hilton Herbs Muscle Magic

  (0)
 8. Sale
  Frama Best For Pets MSM 500gr
  € 26,95 € 25,60 -5%

  Frama Best For Pets MSM 500gr

  (0)
 9. PharmaDog Creatine 90 Capsules
  vanaf € 17,95 -10%

  PharmaDog Creatine 90 Capsules

  (2)
 10. Sale
  Groene Os Spier Herstel Hond & Kat
  € 39,99

  Groene Os Spier Herstel Hond & Kat

  (1)
1
Aantal per pagina:
20 100

Er zijn verschillende supplementen beschikbaar die de spieropbouw van de hond verbeteren. Puur Natuur heeft het supplement Spieropbouw in verpakkingen van 250 gram en 500 gram. Dit supplement is voor de ondersteuning van de spieren en de spierkracht. Dit supplement kan ook ingezet worden bij oudere dieren, ter bevordering van de opbouw en de spierkracht. Ook Phytonics heeft een supplement in poedervorm beschikbaar ter bevordering van de spierkracht, genaamd Muscle Support H/K. Dit supplement dient ter ondersteuning en voor de verzorging van de spieren, ook na inspanning. Beide supplementen kunnen gemakkelijk door het voeder van de hond gegeven worden. Bij droog voer kan het poeder wat bevochtigd worden om verspilling te voorkomen. Op deze manier kan geen poeder achterblijven in de voerbak.

Wanneer de hond de bovengenoemde supplementen niet wil eten, kan men kiezen voor druppels. Men kan onder andere kiezen voor de druppels Phytonics Tendon Compositum. Deze druppels kunnen direct in de bek worden gegeven, maar mogen ook op wat lekkers gedruppeld worden. Deze druppels dienen ter ondersteuning van de banden, pezen en ligamenten. Ook heeft het een positieve invloed op de afvoer van de afvalstoffen.

Men kan ook kiezen voor de Phytonics Omni Gel Omnimilk. Dit is een gel ter ondersteuning en verlichting bij stijve en stramme spieren. Ook dient het ter verzorging wanneer de spieren zwaar belast zijn na inspanningen. De gel draagt daarnaast ook bij aan een soepele beweging van de gewrichten. De gel is gemakkelijk aan te brengen op de desbetreffende plekken.   

Als laatste kan nog gekozen worden voor de Espree Peppermint Shampoo. Deze shampoo bevat verschillende ingrediënten die bijdragen aan een soepele beweging. De shampoo is een aromatherapie voor gevoelige spieren. Daarnaast heeft de shampoo ook een verzorgende werking voor de huid, het opent de poriën en verwijdert het oneffenheden.

Wij hebben alles voor jou en jouw hond. De Agradi stickerkorting is ook toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Dieren Drogist.  Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over allergische reacties bij honden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!