Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Spierondersteuning

Hier vind je het assortiment aan producten voor de spierverzorging voor de hond. De spieren spelen een belangrijke rol tijdens het bewegen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Phytonics Omni Gel Omnimilk 250ml
  € 31,95 € 25,95 -19%

  Phytonics Omni Gel Omnimilk 250ml

  (13)
 2. Frama Best For Pets L-Glutamine
  vanaf € 12,95

  Frama Best For Pets L-Glutamine

  (0)
 3. Puur Natuur Magnesium Hond/Kat 150g
  € 17,99 € 13,39 -26%

  Puur Natuur Magnesium Hond/Kat 150g

  (4)
 4. Frama Best For Pets Vitamine C Poeder
  vanaf € 12,95

  Frama Best For Pets Vitamine C Poeder

  (1)
 5. Virbac Megaderm Hond/Kat 250ml
  € 21,95 € 19,95 -9%

  Virbac Megaderm Hond/Kat 250ml

  (1)
 6. Phytonics Muscle Support H/K 250gr
  € 56,36 € 44,95 -20%

  Phytonics Muscle Support H/K 250gr

  (8)
 7. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Iedereen heeft wel eens last van spierpijn en weet hoe vervelend dit is, voor een hond is dit hetzelfde. Het is dus van belangrijk dat ook de spieren voldoende verzorging krijgen en gewoon soepel kunnen blijven bewegen. Daarnaast is de opbouw van de spieren belangrijk. Bij Agradi hebben we hiervoor de juiste producten!

Er zijn verschillende supplementen beschikbaar die de spieropbouw van de hond verbeteren. Puur Natuur heeft het supplement Spieropbouw in verpakkingen van 250 gram en 500 gram. Dit supplement is voor de ondersteuning van de spieren en de spierkracht. Dit supplement kan ook ingezet worden bij oudere dieren, ter bevordering van de opbouw en de spierkracht. Ook Phytonics heeft een supplement in poedervorm beschikbaar ter bevordering van de spierkracht, genaamd Muscle Support H/K. Dit supplement dient ter ondersteuning en voor de verzorging van de spieren, ook na inspanning. Beide supplementen kunnen gemakkelijk door het voeder van de hond gegeven worden. Bij droog voer kan het poeder wat bevochtigd worden om verspilling te voorkomen. Op deze manier kan geen poeder achterblijven in de voerbak.

Wanneer de hond de bovengenoemde supplementen niet wil eten, kan men kiezen voor druppels. Men kan onder andere kiezen voor de druppels Phytonics Tendon Compositum. Deze druppels kunnen direct in de bek worden gegeven, maar mogen ook op wat lekkers gedruppeld worden. Deze druppels dienen ter ondersteuning van de banden, pezen en ligamenten. Ook heeft het een positieve invloed op de afvoer van de afvalstoffen.

Men kan ook kiezen voor de Phytonics Omni Gel Omnimilk. Dit is een gel ter ondersteuning en verlichting bij stijve en stramme spieren. Ook dient het ter verzorging wanneer de spieren zwaar belast zijn na inspanningen. De gel draagt daarnaast ook bij aan een soepele beweging van de gewrichten. De gel is gemakkelijk aan te brengen op de desbetreffende plekken.

Als laatste kan nog gekozen worden voor de Espree Peppermint Shampoo. Deze shampoo bevat verschillende ingrediënten die bijdragen aan een soepele beweging. De shampoo is een aromatherapie voor gevoelige spieren. Daarnaast heeft de shampoo ook een verzorgende werking voor de huid, het opent de poriën en verwijdert het oneffenheden.

Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over allergische reacties bij honden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!