Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Pootverzorging

Hier vind je het aanbod aan producten in de categorie pootverzorging. De poten van de hond kunnen redelijk veel hebben.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Beaphar Voetzolenspray 150ml
  € 9,35 € 8,98 -4%

  Beaphar Voetzolenspray 150ml

  (10)
 2. Frama Best For Pets Groene Klei 500gr
  € 16,95

  Frama Best For Pets Groene Klei 500gr

  (0)
 3. Ewalia Pootbescherming Creme 100ml
  € 14,90

  Ewalia Pootbescherming Creme 100ml

  (1)
 4. Ewalia Pootverzorging Lotion 100ml
  € 14,90

  Ewalia Pootverzorging Lotion 100ml

  (0)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Op een bepaald punt is echter de grens, wanneer deze wordt overschreden kunnen de poten schade oplopen. De poten van de hond worden pijnlijk en ruw, ook kan het voorkomen dat de kussentjes gaan scheuren. Dit is allemaal erg pijnlijk voor de hond, vandaar dat een goede pootverzorging belangrijk is. Bij Agradi vind je in deze productcategorie alle benodigdheden voor een optimale pootverzorging.

Wanneer de poot van de hond een beschadiging heeft opgelopen, kan ervoor gekozen worden om Honingzalf te gebruiken van het merk Vetramil. Deze zalf is in verpakkingen van 10 gram, 30 gram en 180 gram verkrijgbaar. Honingzalf kan gebruikt worden bij oppervlakkige huidbeschadigingen, het stimuleert de natuurlijke wondgenezing en vermindert de vorming van littekenweefsel.

Daarnaast kan men ervoor kiezen om Spoelvloeistof te gebruiken. Deze vloeistof heeft een reinigend effect en de kwetsbare huid wordt gespaard. De Spoelvloeistof van Vetramil is verkrijgbaar in verpakking van 100 ml, 250 ml en 500 ml.

Om de poten te verzorgen kan men kiezen voor een balsem. Deze balsem beschermt en verzorgt de poten van de hond. Ook geeft deze balsem een beschermend laagje voor wanneer de hond over de straat moet lopen over bijvoorbeeld heet asfalt of kleine kiezel steentjes. Poten-balsem is onder andere verkrijgbaar van de merken Espree en Kerbl.

Daarnaast kan men kiezen voor een wax. Wax wordt gebruikt om de voetkussen van de hond te beschermen tegen ruwe structuren als asfalt. Hierdoor kunnen kloven ontstaan. Met wax kunnen deze kloven worden voorkomen. De wax is ook zeer geschikt om te gebruiken wanneer de hond over gladde oppervlakten moet lopen. Het geeft namelijk een beschermende laag die slippen en uitglijden tegengaat. Bij Agradi kun je Ecopets Potenwax en Hhp Paw Wax Potenwas Bij Slip en Bescherming verkrijgen aan wax soorten.

Naast de bovengenoemde producten kan men ook kiezen voor een voetzolenspray wanneer men de poten van de hond bescherming wil geven tegen ruwe oppervlakten en kiezels. Wanneer deze spray regelmatig wordt gebruikt, versoepelt het ook de voetkussen van de hond. De spray is gemakkelijk in gebruik, het kan namelijk eenvoudig op de poten van de hond gesprayd worden en is gelijk werkzaam.

Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, met informatie bijvoorbeeld over allergische reacties bij honden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tenslotte kun je voor hondenartikelen in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Salepagina. Tot ziens, op Agradi.nl!