Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Luiken

In deze productcategorie vind je allerlei verschillende hondenluiken. Je hond vindt het vast en zeker fijn wanneer hij zelf kan beslissen, wanneer de hond naar buiten kan gaan.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Dog Mate 2-Weg Hondenluik XL Bruin
    € 85,99 € 68,79 -20%

    Dog Mate 2-Weg Hondenluik XL Bruin

    (0)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Zonder dat het baasje telkens de deur open hoeft te doen. Dankzij een hondenluik is het verlies van warmte een stuk minder, omdat de klep meteen dicht valt. We hebben hondenluiken beschikbaar voor zowat alle rassen hond. Denk hierbij aan een berner sennen, border collie, duitse herder, Engelse bulldog, labrador, jack russell, Franse bulldog, jack russell, teckel of stafford. Wanneer je een hondenluik uitkiest is het van belang dat je het gewicht evenals de breedte van je hond in acht neemt. Dan is de kans dat je een te groot of te klein hondenluik besteld een stuk kleiner.

Sommige honden zijn wat bang voor een hondenluik omdat hij herrie maakt wanneer die dicht valt. Dus kan het zo zijn dat je hond hier niet door heen naar buiten of binnen gaat. Daarom hebben we ook hondenluiken met een flexibele klep. Deze zijn een stuk stiller als de klassieke hondenluiken waardoor je hond minder angstig is. Dankzij het hondenluik isoleer je ook de warmte in huis. Het warmteverlies is een stuk minder, omdat je niet de deur open hoeft te doen. Dankzij de handige magneten die aan de klep zitten bevestigd blijft hij dicht zitten wanneer het waait.

Alle hondenluiken die we hebben opgenomen in ons assortiment zijn gemakkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk. Wanneer je een beetje handig bent zou de hondenluik in een kwartier á twintig minuten gemonteerd moeten zijn. Je hebt de keuze of je een plastic hondenluik met flexibele klep aanschaft, het voordeel hiervan is dat hij bijna geen lawaai maakt. Dan heb je een plastic hondenluik met harde klep. Het voordeel van dit hondenluik is dat hij goed dicht blijft zitten wanneer er wind op staat. Dan hebben we ook nog ze nog een met een aluminium frame in het assortiment, deze is extra stevig en duurzaam.