Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Gentle Leaders

Trainingsbanden koop je bij Agradi.nl! Deze trainingsbanden voor honden zijn een breed begrip. Wat trainingsbanden voor honden wel allemaal gemeen hebben, is dat het een bepaald gedrag afleert of helpt te voorkomen. Agradi biedt hier veel producten voor. Hier een greep van de hondentrainingsbanden die Agradi in haar assortiment heeft.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Beaphar Gentle Leader Rood
  vanaf € 19,15 -4%

  Beaphar Gentle Leader Rood

  (23)
 2. Beaphar Gentle Leader Zwart
  vanaf € 19,15 -4%

  Beaphar Gentle Leader Zwart

  (23)
 3. Sale
  Kerbl Maxi Coach Zwart
  vanaf € 6,29 -13%

  Kerbl Maxi Coach Zwart

  (16)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Trainingsriem

Als eerste biedt Agradi de hondentrainingsband die voorkomt dat je hond in de riem gaat hangen en je dus meesleurt. Deze hondentrainingsriem wordt om de snuit van de hond, en om dat nek van de hond bevestigd. Wanneer de hond nu gaat hangen in de riem, wordt er druk uit geoefend op de snuit van de hond. Wanneer de hond stopt met het trekken is er geen druk meer, en zo leert de hond dat hij niet moet gaan trekken. Zeker met sterke honden kan dit een goede uitkomst zijn. Een ander systeem hierbij is een tuig, waardoor de druk niet op de neus maar op de romp van de hond wordt uitgeoefend. Agradi heeft de antitrekbanden in verschillende maten en materialen!

Anti-blaftraining

Een andere hondentrainingsband is de anti blafband voor honden. Deze corrigeert de hond wanneer deze onnodig veel blaft. De hondentrainingsband geeft bij een bepaalde geluid hoeveelheid een ultrasoon geluid, een spray met bepaalde geur of een klein stroomstootje zodat de hond leert om minder te blaffen. Agradi verkoopt deze ook in de vorm van detectors, deze geven enkel een ultrasoon geluid wanneer de hond in de buurt van het apparaat blaft.

Ongewenst gedrag weg trainen

Ook verkoopt Agradi trainingsbanden voor honden die door middel van een afstandsbediening door je bestuurd kunnen worden. Bij juist gebruik verminderd dit systeem ongewenst gedrag van de hond. Wanneer de hond ongewenst gedrag toont, kan de eigenaar door middel van een geluid of kleine stroomstoot de hond bestraffen. Dit kan ook in de vorm van een spray met een citronella geur zijn.

Training dat de hond binnen het terrein blijft

Als laatst biedt Agradi ook nog de zogenaamde Hondenafrastering of (draadloze) omheining in de vorm van een hondentrainingsband die in contact staat met paaltjes die je op je terrein kan plaatsen. Dit is handig als je een groot terrein bezit wat niet volledig is afgesloten. Met de draadloze omheining wordt er een gebied afgebakend voor uw hond. Met dit systeem wordt de hond afgeleerd om buiten de paaltjes te komen. Dit verbeterd de veiligheid van de hond, wanneer deze er op eigen houtje op uit wilt gaan.

Wilt u naast slecht gedrag afstraffen uw hond ook belonen voor zijn goede gedrag? Neem dan eens een kijkje in het aanbod aan hondensnoepjes op Agradi.

Dit is slechts een greep uit de collectie van Agradi. Op Agradi.nl vindt je nog andere variaties op de trainingsbanden voor honden. De meeste elektrische trainingsbanden voor honden zijn waterbestendig en zijn uitvoerig getest om de veiligheid van jouw hond te waarborgen.

Daarnaast is elke hond anders en zal ook elke hond anders reageren op een hondentrainingsband, het is daarom belangrijk dat je weet wat werkt bij jouw hond. Bent u op zoek naar hondenvoer, kijk dan eens bij het uitgebreide voerassortiment van Agradi. Wilt u de gezondheid van uw hond bevorderen, bekijk dan eens de Hondendrogist van Agradi.