Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Rollijnen

Rollijnen koop je bij de webshop Agradi.nl! De meeste populaire hondenriemen zijn tegenwoordige de rollijnen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Walkabout 3 Tape Zwart
  vanaf € 18,19 -15%

  Walkabout 3 Tape Zwart

  (0)
 2. Sale
  Walkabout 3 Tape Roze
  vanaf € 18,19 -15%

  Walkabout 3 Tape Roze

  (0)
 3. Sale
  Flexi New Classic Koord Blauw
  € 10,99 € 10,44 -5%

  Flexi New Classic Koord Blauw

  (17)
 4. Sale
  Flexi Riem New Comfort Zwart
  vanaf € 14,39 -20%

  Flexi Riem New Comfort Zwart

  (2)
 5. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Deze hondenriemen hebben een variabele lengte, wat ideaal is om de hond wat meer of minder ruimte te geven. Een uitgebreid assortiment van rollijnen vind je in de webshop van Agradi. Als je opzoek bent naar een specifiek merk voor hondenriemen, kun je een kijkje nemen in de Merkenshop van Agradi. Het meest bekende merk voor deze hondenriemen is het merk Flexi Vario.

Het kenmerk van een rollijn is natuurlijk dat je de hond meer of minder loopruimte kan geven door de lengte van de lijn aan te passen. Je kunt dit gemakkelijk doen door de knop op de cassette in te drukken, waardoor de lijn vanzelf uitrolt. Je kan zelf bepalen tot hoe ver je de hondenlijn laat uitrollen, zodat je veel controle hebt over de hondenriem. De lengtes van rollijnen varieert van circa 3 meter tot zelfs 8 meter. Het handvat van de lijn ligt fijn en stevig in de hand.

Een flexibele hondenriem staat altijd onder lichte spanning door de cassette, hierdoor hangt de lijn nooit door en kunnen jij of je hond er dus niet over struikelen. Bij de keuze van een rollijn moet je goed letten op het maximale gewicht wat de hondenriem aan kan. Er zijn hondenlijnen die tot wel 50kg gaan! Dit is ideaal voor grotere en sterkere honden. De lijn zit opgerold in de cassette en is vaak een dunne ronde of platte riem. Tip voor wandelen in de regen: als de lijn nat is geworden tijdens de wandeling, laat deze dan na het wandelen volledig uitgerold drogen. Zo blijft de kwaliteit van de lijn optimaal en kun je er langer van genieten.

Wanneer je opzoek bent naar een vaste lijn van goede kwaliteit, kun je overwegen of een nylon hondenriem of leren hondenriem geschikt is. Deze lijnen hebben een vaste lengte, waardoor de hond een vaste loopruimte heeft. Tevens hebben deze hondenlijnen een leuk motiefje of kleurtje.

Neem snel een kijkje in de webshop van Agradi voor alle flexibele rollijnen in verschillende soorten en maten en met een voordelige prijs. Als je opzoek bent naar alle hondenriemen in de opruiming, kun je terecht op de Sale pagina van Agradi.