Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Fietsmanden

Hondenfietsmanden koop je gemakkelijk online bij Agradi.nl! Ook in deze categorie hebben wij een breed assortiment in verschillende merken, kleuren en soorten hondenfietsmanden om jouw hond zo makkelijk, veilig en comfortabel mogelijk te kunnen vervoeren met de fiets. De bekendste merken in deze categorie zijn Beeztees en IPTS. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen in onze Merkenshop waar ons hele merkenaanbod te zien is
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Springer Fietsbeugel Hond
    € 79,95 € 67,96 -15%

    Springer Fietsbeugel Hond

    (3)
  2. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Voordelen hondenfietsmanden

Hondenfietsmanden zijn ideaal voor wanneer jij graag een rondje erop uit gaat op de fiets samen met jouw hond. Wanneer jouw hond geen zin meer heeft om met de fiets mee te rennen of wanneer de hond het niet bij kan houden is het makkelijker om hem in een hondenfietsmand te vervoeren. Tevens is een fietsmand ook vele malen veiliger, omdat ze vaak voorzien zijn van alle gemakken zodat jouw hond niet uit de mand kan springen. De hondenfietsmanden zijn zowel voorop de fiets als achterop de fiets makkelijk te bevestigen. In de webshop van Agradi vind je alle soorten hondenfietsmanden om jouw hond zo makkelijk, veilig en comfortabel mogelijk te kunnen vervoeren met de fiets. Er bestaan verschillende soorten fietsmanden voor honden die wij bij Agradi verkopen.

Verschillende soorten hondenfietsmanden

Hondenfietsmanden zijn er van uitgebreide fietskarren tot rieten fietsmanden. Voordelen van de fietskarren zijn dat hier grotere honden inpassen en het comfortabeler is voor de hond.  Het voordeel van de rieten fietsmanden voor honden is dat deze er ontzettend leuk uitzien op jouw fiets en ze ook nog eens gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden zoals om bijvoorbeeld de boodschappen in mee te nemen, ideaal dus!

Kortom, in de webshop van Agradi vind je alle soorten hondenfietsmanden om jouw hond zo makkelijk, veilig en comfortabel mogelijk te kunnen vervoeren met de fiets. De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze afdeling met Hondenspullen, zo ook op veel artikelen in de categorie Hondenvervoer. Voor het verzorgen van de gezondheid van jouw honden kun je terecht bij onze Hondendrogist. Ook hebben wij een Hondengezondheidswijzer, waar je alles kunt lezen over blessures en ziektes bij honden. Ten slotte kun je voor fietsmanden voor honden welke in de uitverkoop/opruiming zijn terecht op onze Sale pagina. Wacht niet langer en koop hier jouw hondenfietsmanden voor de scherpste prijs op Agradi.nl!