Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

HKM Stijgbeugels

HKM stijgbeugels koop je bij Agradi. Aan het zadel van je paard hangen uiteraard stijgbeugelriemen en stijgbeugels, deze helpen je onder andere met het opstappen op je paard. Daarnaast geven stijgbeugels vaak ook wat extra steun tijdens het rijden en kun je hierdoor gerichter hulpen geven aan je paard. HKM heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten stijgbeugels, zodat er voor iedereen wel geschikte beugels te vinden zijn. Kun je toch niet helemaal de juiste stijgbeugels vinden bij HKM? Kijk dan ook zeker even tussen al onze stijgbeugels voor een ruime keuze. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
HKM Stijgbeugels Kunststof Zwart
€ 14,95

HKM Stijgbeugels Kunststof Zwart

(1)
HKM Aluminium Stijgbeugels Light per Paar Zwart
€ 39,95

HKM Aluminium Stijgbeugels Light per Paar Zwart

(61)
HKM Stijgbeugels Rvs RVS
€ 26,95

HKM Stijgbeugels Rvs RVS

(17)
HKM Aluminium Stijgbeugels Light per Paar Zilver
€ 39,95

HKM Aluminium Stijgbeugels Light per Paar Zilver

(61)
Sale
HKM Stijgbeugels Glitter Zilver 12
€ 44,95€ 32,99-27%

HKM Stijgbeugels Glitter Zilver 12

(16)
Sale
HKM Stijgbeugels Flags Usa
€ 74,95€ 52,46-30%

HKM Stijgbeugels Flags Usa

(2)
Aantal per pagina:
24

Veiligheid is zeer belangrijk tijdens het paardrijden, bij HKM vind je dan ook een brede keuze uit speciale veiligheidsbeugels. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten veiligheidsbeugels, bijvoorbeeld de beugels met een elastiek aan de zijkant, maar je hebt ook stijgbeugels die een flexibele vorm hebben of aluminium stijgbeugels. Hierdoor heb je extra schokdemping en bewegen de beugels soepel mee. Het voordeel van deze veiligheidsbeugels is dat je hier minder snel in blijft hangen wanneer je per ongeluk van je paard af valt.

Ideaal voor kinderen of ruiters die snel door de beugels schieten, zijn de HKM Stijgbeugel Veiligheidsinzet. Dit zijn speciale kunststof korfjes die je aan de stijgbeugels kunt klikken, hierdoor kan je voet niet meer door de beugel heen schieten en wordt het risico op blijven hangen volledig weggehaald. Extra veilig en extra handig dus!

Naast veiligheidsstijgbeugels heeft HKM ook genoeg keuze uit vrolijk gekleurde stijgbeugels, zoals bijvoorbeeld de HKM Stijgbeugel Flag die perfect past bij de andere producten uit de Flags collectie zoals de Flags peesbeschermers van HKM. Deze beugels zijn echt uniek en hebben een leuke uitstraling. Daarnaast heeft HKM ook stijgbeugels met glittersteentjes en bijzondere kleurtjes in het assortiment, deze beugels hebben een breed voetbed met extra grip. Ook zijn deze beugels lichtgewicht, wat prettig is voor het paard.

Om stijgbeugels aan je zadel te hangen, heb je natuurlijk stijgbeugelriemen nodig. Ook deze vind je in het assortiment van HKM terug. Met deze riemen kun je de lengte van je beugels aanpassen, zodat ze op de perfecte maat voor jou zitten. Nog meer zadeltoebehoren nodig? Ook heb je een ruime keuze uit HKM zadelonderleggers, zadelhoezen en zelfs veelzijdigheidszadel en ponyzadels.

HKM stijgbeugels koop je dus in de webshop van Agradi voor de scherpste prijzen. Of je nou opzoek bent naar speciale veiligheidsbeugels of juist beugels met een unieke kleur en print, bij HKM vind je het allemaal in het ruime assortiment.