Outlet

Hery Hondenshampoo en Hondenparfum

 1. Hery Bio Gevoelige Vacht Shampoo 200 Ml

  Hery Bio Gevoelige Vacht Shampoo 200 Ml

  10,07
  1
 2. Hery Kat Shampoo Voor Lang Haar 125 Ml

  Hery Kat Shampoo Voor Lang Haar 125 Ml

  6,29
  1
 3. Hery Kat Oorverzorging 50 Ml

  Hery Kat Oorverzorging 50 Ml

  5,39
  3
 4. Hery Kat Anti-klit Spray 200 Ml

  Hery Kat Anti-klit Spray 200 Ml

  13,49
  1
 5. Hery Gevoelige Huid Cremespoeling 200 Ml

  Hery Gevoelige Huid Cremespoeling 200 Ml

  8,99
  1
Aantal per pagina:
20 100

De speciale hondenshampoos van Hery zijn speciaal ontwikkeld voor de verschillende vachtsoorten van honden. Zo heeft de shampoo voor langharige honden een ontklittende werking, zodat de vacht makkelijk doorborstelbaar wordt. Ook heeft Hery, aanvullend op de shampoos, cremespoelingen voor de verschillende vachtkleuren.

Wanneer je je hond niet elke keer helemaal wilt wassen, maar wel de vieze lucht wilt verminderen heeft Hery verschillende parfums die ontwikkeld zijn voor honden. Alle parfum is gemaakt van natuurlijke producten en heeft een lichte, natuurlijke geur. Deze hondenparfums bevatten geen alcohol en zijn hypoallergeen. De geur is zo ontwikkeld dat hij niet storend is voor de reukzin van de hond. 

Om er voor te zorgen dat de vacht van je hond of kat klitvrij blijft zonder deze elke dag te hoeven wassen met shampoo en cremespoeling heeft Hery ontklittende spray. De spray hoeft niet uitgespoeld te worden en kan zo door de vacht heen geborsteld worden. De spray ontwart de haren gemakkelijk. Deze spray is vooral geschikt voor katten, omdat ze niet eerst gewassen hoeven te worden.

Ook zijn er een aantal sprays en lotions die glans en verzorging voor de vacht bieden zonder dat deze gewassen hoeft te worden. De lotion kan in de vacht gewreven worden om zo ook de droge of geïrriteerde huid te behandelen.

Naast alle vachtverzorgingsmiddelen heeft Hery ook een assortiment aan producten voor het schoon maken en houden van de oren en ogen van je huisdier. Ook deze middelen zijn hypoallergeen en speciaal ontwikkeld met extra vitaminen om de gevoelige huid rond ogen en oren te behandelen.

Kortom, in de webshop van Agradi kom je heel veel handige en kwalitatieve artikelen van Hery tegen. Zo hebben wij hondenshampoo, hondenparfum en nog veel meer. Deze producten vind je ook nog eens voor de laagste prijs. Dat komt door onze stickeractie. Met de stickeractie krijg je mooie kortingen op vele handige producten. En om het nog leuker te maken voor jouw, hebben we nog heel veel andere producten in de aanbieding. Voor een overzicht van deze producten kijk je op de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.