Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Hentastic Kippen benodigdheden

Hentastic is hét merk voor de kippenhouder. Gespecialiseerd in snoepgoed en supplementen voor hobbymatig gehouden kippen, vind je bij Agradi alle Hentastic producten die je nodig hebt om je dieren gezond en vrolijk te houden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De producten van Hentastic zijn speciaal samengesteld met de gezondheid en het welzijn van de kip in gedachten. Alle voeding is volledig gemaakt van natuurlijke producten die in het dieet van de kip thuis horen, zoals meelwormen, kruiden en zaden. De voedingsmiddelen zijn zo samengesteld dat er een optimale combinatie aan vitamines en mineralen samen met de benodigde vetten gevoerd wordt. Hierdoor blijven je kippen gezond, waardoor ze optimaal eieren zullen leggen.

Hentastic is speciaal gericht op kippen die hobbymatig gehouden worden. Bijzonder is het merk dan ook, omdat ze zich vooral bezighouden met beloningsvoer voor kippen. Dit speciale voer kan gebruikt worden om de kippen uren bezig te houden met scharrelen en eten zoeken, wat zorgt dat de vogels hun natuurlijke gedrag uitvoeren.

Naast voer heeft Hentastic ook verschillende supplementen voor kippen. De supplementen zijn opgelost in onder andere appelazijn en sojaolie die je gemakkelijk over het voer kunt gieten om toe te dienen. De supplementen van Hentastic zijn ontwikkeld om de meest voorkomende kleine kwaaltjes bij kippen te voorkomen en op te lossen. Bij preventief gebruik zorgen ze voor een goede vertering bij de kip en daarmee een betere gezondheid en uiteindelijk een betere leg.

Naast de producten van Hentastic heeft Agradi alles wat je nodig hebt om jouw kippen blij en gezond te houden. Bij onze kippen benodigdheden vind je alles wat je nodig hebt om je kippen te huisvesten. Van hokken tot transport boxen. Ook voor kippenvoer ben je bij Agradi aan het juiste adres. Agradi heeft allerlei soorten kippenvoer, zodat vind je zeker het geschikte voer voor jouw dieren. De pluimveedrogist heeft alle essentiële spullen om je kippen gezond te houden of juist weer op te lappen. Op de Outlet pagina vind je vogel benodigdheden met hoge kortingen. Zo vind je alles wat je nodig hebt voor jouw kippen gemakkelijk, voordelig en overzichtelijk bij elkaar bij Agradi.