• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Hentastic Kippen benodigdheden

 1. Sale
  € 3,95 € 3,36 -15%
  Hentastic Foraging Cake Feeder
  (1)
 2. Sale
  € 7,95 € 6,76 -15%
  Hentastic Chick Stick Feeder orange
  (0)
 3. Sale
  € 11,95 € 10,16 -15%
  Hentastic Fun Feeder, Ideal For Chick Sticks
  (0)
 4. Sale
  € 6,95 € 5,91 -15%
  Hentastic Trough Feeder For Jumbo Chicken Treat
  (0)
Aantal per pagina:
20 100
De producten van Hentastic zijn speciaal samengesteld met de gezondheid en het welzijn van de kip in gedachten. Alle voeding is volledig gemaakt van natuurlijke producten die in het dieet van de kip thuis horen, zoals meelwormen, kruiden en zaden. De voedingsmiddelen zijn zo samengesteld dat er een optimale combinatie aan vitamines en mineralen samen met de benodigde vetten gevoerd wordt. Hierdoor blijven je kippen gezond, waardoor ze optimaal eieren zullen leggen.

Hentastic is speciaal gericht op kippen die hobbymatig gehouden worden. Bijzonder is het merk dan ook, omdat ze zich vooral bezighouden met beloningsvoer voor kippen. Dit speciale voer kan gebruikt worden om de kippen uren bezig te houden met scharrelen en eten zoeken, wat zorgt dat de vogels hun natuurlijke gedrag uitvoeren.

Naast voer heeft Hentastic ook verschillende supplementen voor kippen. De supplementen zijn opgelost in onder andere appelazijn en sojaolie die je gemakkelijk over het voer kunt gieten om toe te dienen. De supplementen van Hentastic zijn ontwikkeld om de meest voorkomende kleine kwaaltjes bij kippen te voorkomen en op te lossen. Bij preventief gebruik zorgen ze voor een goede vertering bij de kip en daarmee een betere gezondheid en uiteindelijk een betere leg.

Naast de producten van Hentastic heeft Agradi alles wat je nodig hebt om jouw kippen blij en gezond te houden. Bij onze kippen benodigdheden vind je alles wat je nodig hebt om je kippen te huisvesten. Van hokken tot transport boxen. Ook voor kippenvoer ben je bij Agradi aan het juiste adres. Agradi heeft allerlei soorten kippenvoer, zodat vind je zeker het geschikte voer voor jouw dieren. De pluimveedrogist heeft alle essentiële spullen om je kippen gezond te houden of juist weer op te lappen. Op de Outlet pagina vind je vogel benodigdheden met hoge kortingen. Zo vind je alles wat je nodig hebt voor jouw kippen gemakkelijk, voordelig en overzichtelijk bij elkaar bij Agradi.