Outlet

Henne Zalmolie

  1. Henne Zalmolie Hond

    Henne Zalmolie Hond

    vanaf 33,29
    7
Aantal per pagina:
20 100

Henne staat bekend om haar kennis over het voeden van huisdieren op een zo gezond mogelijke manier waardoor de dieren zich fit en gezond voelen. Henne heeft producten die helpen voor verschillende doeleinden. De producten van Henne zijn bijvoorbeeld goed voor honden met huidaandoeningen als schilfers, rode huid, jeuk of bij honden met een doffe vacht. Daarom vind je het bij de huidverzorging voor honden. Daarnaast werkt de zalmolie van Henne bij een onvoldoende nierfunctie, bij toenemend verharen, eczeem en bij algemene zwakte van klierfuncties inclusief geslachtsklieren. Deze zalmolie voor honden is dus absoluut veelzijdig.

De zalmolie van Henne wordt geproduceerd in Canada en Noorwegen. De zalmolie wordt gewonnen uit koudgeperste zalm. De zalmolie is honderd procent zuiver en een zeer smakelijk natuurproduct. Het middel op natuurlijke basis bevat een  gehalte aan Omega-6 vetzuren. Verder is de zalmolie geschikt voor menselijke consumptie omdat het vet een belangrijke voedingsbron is voor elk levend wezen.

Naast de zalmolie verkoopt Henne ook haar producten in andere vormen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan omdat de hond het zo makkelijker aanneemt en smakelijker vind. Zo heeft Henne ook nog hondenkoekjes op basis van zalmolie. Dit smakelijke tussendoortje is eveneens gemaakt van verse zalmolie. Aan het product zijn geen synthetische toevoegingen of conserveringsmiddel toegevoegd. De zalmsnacks kunnen goed gebruikt worden bij het trainen van honden of als gezond tussendoortje. De zalmsnacks van Henne worden in goede porties geleverd, zodat je hond royaal maar niet te veel wordt beloond.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Henne in ons assortiment. Kortom, met de producten van Henne verbeter je de gezondheid van je hond en bied je hem of haar een goed dieet.