• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Hendrik Jan Tuingereedschap

 1. Outlet
  Hendrik Jan Plantenring 50st 25mm
  € 2,79 € 1,39 -50%
  Hendrik Jan Plantenring 50st 25mm
  (0)
 2. Outlet
  Hendrik Jan Gazonrand 9m Groen 10cm
  € 5,89 € 2,87 -51%
  Hendrik Jan Gazonrand 9m Groen 10cm
  (4)
 3. Outlet
  Hendrik Jan Nethouder 10st
  € 6,29 € 3,22 -49%
  Hendrik Jan Nethouder 10st
  (2)
 4. Outlet
  Hendrik Jan Boomband 2st Zwart
  vanaf € 2,23 -50%
  Hendrik Jan Boomband 2st Zwart
  (1)
 5. Outlet
  Hendrik Jan Bijlsteel
  € 16,99 € 12,80 -25%
  Hendrik Jan Bijlsteel
  (0)
Aantal per pagina:
20 100


Heel Nederland kent Hendrik Jan

Hendrik Jan was direct een groot succes en maakte tuinieren toegankelijk voor heel Nederland. Hij was de ‘expert voor jouw tuin’ en hielp met tips en adviezen waardoor iedereen kon leren tuinieren. Kan ik nu al planten? Wanneer moet ik snoeien? Hoe wordt mijn gras groener dan bij de buren? Hendrik Jan wist het antwoord. Op zijn levenslange ervaring in tuinieren, spitten, planten, snoeien en oogsten, kwamen vele inzichten en kennis tot bloei. Hendrik Jan deelde het met heel Nederland. In boeken, tijdschriften, tuingidsen en op radio kwam je zijn tips en adviezen tegen. Mensen die aan het tuinieren waren, werden door voorbijgangers spontaan met “Hee, Hendrik Jan de tuinman” nageroepen. Ook op scholen was Hendrik Jan kind aan huis. Hij hielp met zijn gereedschap en advies mee aan vele tientallen schooltuintjes waar kinderen hun hele schooltijd plezier aan hebben beleefd.

Het beste tuingereedschap voor achter de dijken.

‘Als ik er zelf niet mee wil werken, wil ik het ook niet verkopen‘ was vanaf de start een veelgehoorde kreet. Hendrik Jan stond dan ook voor een ruim assortiment tuingereedschap dat robuust, degelijk en Hollands geprijsd was. Een topmerk voor tuinwerk. Met een Hendrik Jan had je gewoon een goed stuk gereedschap in handen waar je jarenlang plezier van had. Zo was het, en zo is het nog steeds. Inmiddels kan Hendrik Jan trots zijn op meer dan 300 nieuwe tuingereedschap producten die allemaal zonder poespas worden gefabriceerd van duurzame (natuurlijke) materialen.

2013, fris verder

Voor wie vanaf 1965 alles heeft gegeven, gaan de jaren nu tellen. Zo ook voor Hendrik Jan. Het werd dan ook tijd voor een nieuwe uitstraling. Wat frissere kleuren, een nieuw lettertype en de bekende opa uit het beeldmerk is vervangen door iemand die zijn kleinzoon had kunnen zijn. Jong, energiek en fris.

Ook al is het uiterlijk iets aangepast, het karakter van Hendrik Jan is tijdloos. Zijn nuchtere kijk op zaken, de drang om uitsluitend de beste producten aan zijn klanten te willen leveren, zijn vriendelijkheid en hulpvaardigheid…het zit nog steeds diep geworteld in Hendrik Jan.

DNA verandert nooit.

Van begin af aan is Hendrik Jan al meer mens dan merk geweest, en nog steeds staat hij voor iedereen klaar. Met tips, advies en met de beste, betaalbare producten. Dat was, is en blijft de onderscheidende kracht van Hendrik Jan. Dat bewijst bijvoorbeeld zijn site hendrikjan.nl. Dé vraagbaak voor tuinierend Nederland gevuld met tips en advies van Hendrik Jan. Al die kennis en ervaring kom je ook tegen op de nieuwe verpakkingen. Hoe, waarom en wanneer gebruik je het gereedschap? Het staat er allemaal duidelijk leesbaar op. Met deze verfrissing is Hendrik Jan anno 2013 weer geëindigd waarmee hij ooit is begonnen…..als de tuincoach van Nederland. Dus is er wat tuinieren betreft iets dat je niet weet, of niet kan….

Hendrik Jan weet er alles van.