Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Heiniger Scheermachines Paard, Rundvee en Schaap

Zoek je de bekendste Heiniger scheermachines? Dan ben je bij Agradi aan het juiste adres! Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Heiniger Scheerkop Voor Saphir Horse
Vanaf€ 87,99-2%

Heiniger Scheerkop Voor Saphir Horse

(17)
Heiniger Scheermessenset
Vanaf€ 47,99

Heiniger Scheermessenset

(8)
Heiniger Scheermachineolie Flacon 100ml
€ 7,99

Heiniger Scheermachineolie Flacon 100ml

(2)
Heiniger Accu Xplorer Pro Li-Ion
€ 140,00

Heiniger Accu Xplorer Pro Li-Ion

(0)
Heiniger Ondermes 31
€ 29,65€ 27,99-6%

Heiniger Ondermes 31

(1)
Sale
Heiniger Scheerkop Saphir voor Paard
Vanaf€ 66,98

Heiniger Scheerkop Saphir voor Paard

(0)
Heiniger Scheermachine Xplorer met 1 Accu
€ 549,00€ 506,45-8%

Heiniger Scheermachine Xplorer met 1 Accu

(0)
Heiniger Accutondeuse Saphir Horse
€ 434,00€ 400,35-8%

Heiniger Accutondeuse Saphir Horse

(4)
Aantal per pagina:
24

Eens in de zoveel tijd bent u op zoek naar een scheermachine voor uw runderen, paarden of schapen. Voor alle drie de dieren hebben wij speciale scheermachines opgenomen in het assortiment zodat u genoeg keuze heeft!

Heiniger is sinds 1965 de standaard wat kwaliteit betref op het gebied van veescheermachines. Het kwaliteitsmanagement van Heiniger is erkend en gecertificeerd. Zij zijn op het moment de toonaangevende leider op het gebied van scheermachines over de hele wereld.

Het scheren van uw dieren is erg belangrijk. Zo kan bijvoorbeeld de dikke wintervacht weggeschoren worden waardoor uw paard, rund of schaap weer fijn binnen kan staan.

Uw paard, rund of schaap moet minstens één keer per jaar geschoren worden. U wilt natuurlijk dat dit zo goed mogelijk en zo diervriendelijk gebeurt. Dit wordt allebei verzorgd wanneer u kiest voor een Heiniger scheermachine. Bij Agradi kunt u uit verschillende scheermachines kiezen. De machines waar u uit kan kiezen zijn de Heiniger Xplorer, Heiniger Xpert, Heiniger Xperience, Heiniger Saphir, Heiniger Progress, Heiniger Handy, Heiniger Cordless. Daarnaast zijn voor alle scheermachines bijbehorende messensets te koop bij Agradi.

De scheermachines die geschikt zijn voor uw paarden zijn de Heiniger Xplorer, Heiniger Xperience, Heiniger Progress, Heiniger Handy, Heiniger Cordless en de Heiniger Saphir.
De scheermachines die geschikt zijn voor uw runderen zijn de Heiniger Xplorer, Heiniger Xperience en de Heiniger Cordless en de Heiniger Saphir.
De scheermachine die geschikt is voor uw schapen is de Heiniger Xpert.

Van de Heiniger scheermachines hebben wij machines opgenomen met draad en accu. Zo kunt u met uw voorkeur een keuze maken. Met een scheermachine op accu kunt u overal heen lopen en zit u niet vast aan een kabel. Wanneer u kiest voor een machine met draad kunt u niet iedere kant op bewegen, maar kunt u wel oneindig lang scheren.

De accu scheermachines van Heiniger die Agradi opgenomen heeft zijn de Heiniger Xplorer, Heiniger Saphir en de Heiniger Cordless. De scheermachines met draad die Agradi opgenomen heeft zijn de Heiniger Xpert, Heiniger Xperience, Heiniger Progress en de Heiniger Handy.

De producten van Heiniger zijn onder andere te vinden in de categorieën scheermachines en scheermessen.

Zoals al eerder gezegd hanteert Heiniger een hoge kwaliteitsstandaard, de kwaliteit van deze scheermachines is dus gegarandeerd. U hoeft zich dus na de aanschaf van een Heiniger Scheermachine bij Agradi geen zorgen te maken of de scheermachine wel werkt en/of voldoet aan uw standaard!

Kortom, bij Agradi kunt u de beste en bekendste scheermachines van Heiniger kopen om u en uw dieren te verwennen!