Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Harry's Horse Kleding

Harry’s Horse kleding koop je natuurlijk het allergoedkoopst in de online shop van Agradi.nl. We hebben een hele ruime keuze aan verschillende soorten kleding. Wat je ook nodig hebt, Harry’s Horse biedt je alles wat je maar kan bedenken. Mocht het toch zou zijn dat je niet de Harry’s Horse paardrijkleding, maak je dan geen zorgen. We hebben nog een veel groter assortiment. Dus neem gerust een kijkje bij al onze paardrijkleding. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De belangrijkste productgroepen van de Harry’s Horse paardrijkleding zijn de Harry’s Horse rijbroeken, Harry’s Horse caps en natuurlijk de Harry’s Horse rijlaarzen. Als je deze drie items in bezit hebt, heb je de belangrijkste kledingstukken om te kunnen paardrijden.

De rijbroeken zijn er in verschillende kleuren en maten. Voor dames, heren en kinderen. Je vindt in ons assortiment dus altijd wat je zoekt. Dit geldt ook voor de paardrijcaps deze kun je zo simpel of zo gedetailleerd kiezen als jij wil. Ze zijn er voor de veiligheid en zien er ook nog eens leuk uit.

De rijlaarzen zijn er natuurlijk ook meer dan genoeg. Voor ieder wat wils. Rubber, leer, thermo, noem het allemaal maar op. Je kunt alles krijgen wat je hart je begeert.

We hebben natuurlijk nog veel meer! Alles wat jij aan kan trekken, vind je in onze webshop! Je kan als ruiter natuurlijk nooit genoeg hebben. Voor iedere gelegenheid heb je andere spullen nodig: wedstrijd, zomer, winter noem het maar op. Voor iedere situatie heb jij met Harry’s Horse kleding de juiste spullen in je kast hangen.

Er is ook zo’n ruime keuze! Goede en degelijke kwaliteit voor een leuke prijs. De kleding is comfortabel en praktisch. Als je niet uitkijkt heb je straks meer Harry’s Horse kleding in je kast dan gewone kleding.

Dus waar je ook naar op zoek bent, je vindt jouw Harry’s Horse paardrijkleding natuurlijk in de webshop van Agradi. Hier koop je je Harry’s Horse kleding tegen de beste prijs!