Outlet

Harcostar Regentonnen

 1. Harcostar Standaard Zwart

  Harcostar Standaard Zwart

  11,51
  0
 2. Harcostar Regenton Groen 114L

  Harcostar Regenton Groen 114L

  42,46
  4

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 3. Harcostar Regenton Groen

  Harcostar Regenton Groen

  39,55
  0
 4. Regenton 168 liter Groen

  Regenton 168 liter Groen

  50,96
  13
 5. Harcostar Standaard Donkergroen

  Harcostar Standaard Donkergroen

  28,69
  7
 6. Harcostar Regentonvulautomaat Grijs

  Harcostar Regentonvulautomaat Grijs

  11,69
  1
 7. Harcostar Deksel Zwart

  Harcostar Deksel Zwart

  21,59
  2
 8. Harcostar Kraan Zwart

  Harcostar Kraan Zwart

  11,69
  2
 9. Harcostar Overloopset Zwart

  Harcostar Overloopset Zwart

  22,45
  1
 10. Harcostar Regentonverbindingsset

  Harcostar Regentonverbindingsset

  25,37
  0
Aantal per pagina:
20 100

Het merk Harcostar is een Deens merk. Vanaf de oprichting heeft het zich bezig gehouden met alles wat met de regenton te maken heeft. Eigenlijk zijn bijna alle regentonnen van dit merk waardoor je zeker weet dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Je zal zeker niet teleurgesteld worden door deze artikelen. De regentonnen zijn gemaakt van stevig kunststofmateriaal waarvan 25% gerecycled is. Het milieu wordt hierdoor ook gerespecteerd.

In ons assortiment van Harcostar kom je verschillende soorten producten tegen die allemaal verband houden met de regenton. Of het nou gaat om een kraantje of een overloopset, je komt het allemaal tegen. Een regenton is een uitstekend middel om water te recyclen. Het is heel goed voor het milieu en je bespaart een hoop geld omdat regenwater nou eenmaal gratis is. De regentonnen van Harcostar zijn ook goed voor het milieu, omdat tenminste 25% van het gebruikte materiaal gerecycled is. Naast dat wij altijd een zo uitgebreid mogelijk aanbod verzorgen, bieden wij jouw ook onze laagste prijsgarantie. Bij Agradi weet je zeker dat je het meest voordeligst je producten koopt. Je bespaart dus veel geld in je portemonnee.

Kortom, bij ons kom je alleen de beste producten tegen. Met de regentonnen bespaar je drinkwater en kun je gemakkelijk en kosteloos de tuin besproeien. Koop daarom alle producten van Harcostar voor de goedkoopste prijs bij Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen op dit moment meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je veel korting bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer handige artikelen. Ook hebben wij een Outletpagina. Hierop staan alle producten die binnenkort uit het assortiment verdwijnen. Deze koop je nu nog met veel korting. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.