Outlet

Happy Puppy Hondenmanden

  1. Happy Puppy Bed Krokodil 70x38 x26cm

    Happy Puppy Bed Krokodil 70x38 x26cm

    45,59
    0
Aantal per pagina:
20 100

De kussens zijn gemaakt van stof met zachte vulling. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor je huisdier om fijn in te liggen slapen, maar ook veilig om op te kauwen en mee te spelen. Vooral tijdens het wisselen zullen puppy’s dit doen om de pijn in hun bekje te verlichten. De zachte mandjes zijn ook heel geschikt voor oudere, kleine hondjes of katten. Oudere dieren hebben vaak wat meer last van hun gewrichten. Ook neemt vaak het gewicht van oudjes af. Ze hebben dan minder bescherming van vet rond hun botten en gewrichten. Het is dan erg fijn  als ze op een zachte ondergrond kunnen liggen. De mandjes zijn flexibel, waardoor het erin stappen ook gemakkelijk is voor minder lenige dieren. 

De mandjes van Happy Puppy zijn verkrijgbaar in de vorm van een grappige krokodil of een speelse zeilboot. Beide mandjes zijn ovaalvormig, zodat de dieren er languit in kunnen liggen. De mandjes liggen door de zachte wanden erg knus wat je huisdier een veilig gevoel geeft. Een ideale slaapplek.

Agradi heeft een groot assortiment hondenspullen, waaronder puppy speelgoed, van veel verschillende merken. Zo heb je alles wat nodig is om je opgroeiende puppy het beste te bieden gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar. Op de Outlet pagina vind je nog andere hondenmanden in de uitverkoop met fikse kortingen. De Hondendrogist heeft alles wat je nodig hebt om je dier gezond te houden. Alle dierbenodigdheden vind je zo gemakkelijk en voordelig bij Agradi.