Outlet

Happy Pet Dierenspeelgoed

  1. Happy Pet My First Natural Rubber Knotted Bone

    Happy Pet My First Natural Rubber Knotted Bone

    8,27
    0
Aantal per pagina:
20 100

Voor honden vind je van Happy Pet verschillende manden en kussens. Ook heeft het merk halsbanden en voerbakken. Vooral het grote assortiment aan hondenspeelgoed van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is een bestseller. Ballen, flostouwen, knuffels en kauwspeelgoed, Happy Pet heeft alle soorten hondenspeelgoed voor jouw hond.

Ook voor katten is er een ruim assortiment aan halsbandjes, manden en speelgoed. Spelen is heel belangrijk voor katten. Ook huiskatten worden geboren met een sterk jacht instinct. Door achter dingen aan te jagen en ze te bespringen of vangen, zorgen ze voor een vervulling van dit instinct waardoor stress verlaagd wordt. Door te spelen met jouw kat kun je verveling en daardoor ongewenst gedrag voorkomen. De grote keuze aan speelgoed garandeert dat er bijna altijd iets bij is dat aantrekkelijk is voor jouw huisdier.

Konijnen- en hamstereigenaren kunnen ook bij dit merk al hun benodigdheden vinden. Vooral het kauwspeelgoed voor konijnen is heel interessant. Het houten speelgoed is veilig voor knaagdieren om aan te knagen en helpt naast afleiding ter voorkoming van verveling het slijten van de tanden, waardoor tandproblemen voorkomen worden.

Vogel speelgoed vind je ook bij Happy Pet. Omdat vogels erg gevoelig zijn voor giftige stoffen en luchtweg problemen zijn alle vogelspeeltjes van Happy Pet veilig voor vogels om op te knabbelen. Het speelgoed heeft verschillende felle kleuren, waardoor het aantrekkelijk is voor jouw vogels om mee te spelen. De speeltjes zijn makkelijk in een kooi te bevestigen, waarna jouw dier weer uren zoet is. 

Op de Outlet pagina vind je meer dierenspeelgoed in de uitverkoop met fikse kortingen. De Dierendrogist heeft alles wat je nodig hebt om je dier gezond te houden. Alle dierbenodigdheden vind je zo gemakkelijk en voordelig bij Agradi.