Outlet

Happy Home Bodembedekking

  1. Happy Home Solutions Hygienic Lavender 12 Ltr
    Outlet

    Happy Home Solutions Hygienic Lavender 12 Ltr

    9,52
    16
Aantal per pagina:
20 100
Houtsnippers van Happy Home zijn heel geschikt als bodembedekking voor vogels en knaagdieren. De snippers zijn van onbewerkt beukenhout en zijn daardoor veilig voor dieren om op te knabbelen. Ook zijn de houtsnippers stofvrij, vooral belangrijk voor vogels, om luchtwegproblemen te voorkomen. Bijkomend voordeel is dat de beukensnippers een natuurproduct zijn, dit betekent dat ze biologisch afbreekbaar zijn en dus na gebruik met het GFT afval weggegooid kunnen worden.

Ook kattenbakkorrels van Happy Home vind je bij Agradi. Er zijn verschillende soorten korrels met allemaal een eigen doel. De grove korrels met lavendelgeur zijn klontvormend, om gemakkelijk uitwerpselen te kunnen verwijderen uit de kattenbak. Dit heeft als voordeel dat de bak gemakkelijker schoon te houden is en de vulling dus langer mee gaat. Door de grote korrels loopt je kat ze minder gemakkelijk uit de bak en blijven ze ook niet hangen in de vacht, ideaal voor langharige dieren. De lichte natuurlijke lavendelgeur vervaagt de geuren van wat er op de bak gebeurt.

De middel grove korrels van Happy Home zijn gemaakt van natuurlijke klei. Ze zijn erg absorberen en niet klont vormend. Het voordeel van deze korrels is dat ze stofvrij zijn en daardoor goed voor katten met luchtwegproblemen. Ook zijn de korrels lichter en daardoor gemakkelijk in gebruik.

De Optimum Hygienic Pure Sensitive kattenbakvulling is 100% natuurlijk. De korrels zijn heel fijn en super absorberend. Zonder parfum neutraliseert het nare geurtjes en vormt grote klonten. Daarnaast is ook deze bodembedekking volledig stofvrij. Door alleen de grote klonten te verwijderen gaat het product zo’n vier keer langer mee dan gewone kattenbakvullingen.

Op de Outlet pagina vind je dierproducten in de uitverkoop met fikse kortingen. De Dierendrogist heeft alles wat je nodig hebt om je dier gezond te houden. Alle dierbenodigdheden vind je zo gemakkelijk en voordelig bij Agradi.