Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Hamster voerbakken

Agradi heeft ook alle voerbakken die u nodig heeft voor een hamster. Een voerbak is er belangrijk voor een hamster, aangezien hij of zij ook moet eten.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Small Pet Bowl
    vanaf € 0,90

    Small Pet Bowl

    (1)
1
Aantal per pagina:
22 94

De voerbakken die wij verkopen zijn van de merken Happy Pet, Kerbl en Pet Products. De bakjes zijn allemaal keramisch, dit voorkomt het omstoten van het bakje met voer. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en inhoudsmogelijkheden. Ook kunt u kiezen voor een kleur of leuke afbeeldingen. De prijzen van de voerbakken zijn zeer laag. Onze bakjes zijn allemaal in een ronde vorm verkrijgbaar.

Voor het correct voeren van uw hamster moet u zich goed in lezen in de behoeftes van de hamster. In het voerbakje kunt u het droogvoer doen. Droogvoer is een belangrijk deel van het voedsel behoefte van de hamster. Dit voer kunt u makkelijk een dag of 2 laten liggen, daarna kunt u het beste het voer verwijderen. Aangezien het voer dan oud is, gaat de hamster het in de voorraad opslaan of blijft gewoon liggen.  Mocht u nog voer zoeken voor uw hamster dan kunt u dit bij ons onder het dierenvoer vinden.

Zoekt u voor andere dieren nog voerbakken, dan kan u het huisdier aanklikken: Honden, Katten, Cavia’s, Ratten, Reptielen, Vogels.