Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Hamster transportboxen

Bij Agradi hebben we naast de andere benodigdheden voor je hamster ook transportboxen. Wij hebben diverse boxen in ons assortiment opgenomen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
1
Aantal per pagina:
22 94

Zo zijn ze in meerdere kleuren verkrijgbaar. Naast de diverse kleuren hebben ze ook allemaal een andere afmeting, zo kun je zelf het best passende product uitkiezen. Zo kun je een kleine box kiezen als je dat prettig vind en een grotere box wanneer je die prettiger vindt. De producten zijn van de merken Kerbl en Petbrands. De producten zitten in een lage prijscategorie.

De transportboxen zijn ideaal voor het vervoeren van je hamster. Hou bij de grootte van de box wel rekening met de grootte van je hamster. Dit kan zijn een bezoekje aan de dieren of een weekendje weg. Vaak word je aangeraden om een laag zaagsel of andere bodembedekker in de box te plaatsen. Naast het zaagsel of de andere bodembedekker is wat nestmateriaal erg prettig. Zo kan het dier rustig slapen tijdens de reis. Mocht je een zeer lange reis voor de boeg hebben dan is wat droogvoer wel prettig. Geef dit niet in een voerbakje, maar strooi dit gewoon over de bodembedekking. Naast het droogvoer is wat vocht prettig. Aangezien een drinkfles onveilig is, is wat groente met veel vocht erin een goede uitkomst. Een stukje komkommer is een goede optie. Vaak wordt niet tot nauwelijks gebruik gemaakt van het eten. De hamster maakt zijn nestje vaak en gaat vervolgens meteen slapen.

Mocht je nog voor een andere dier een transport box zoeken, dan kun je op het huisdier klikken: Honden, Katten en Konijnen.