Outlet

Hamster loopwielen

 1. Sale
  vanaf € 5,65
  Rodent Run Wheel
  (7)
 2. Sale
  € 2,69 € 2,56 -5%
  Kerbl Hamster Looprad Ø 15cm
  (4)
 3. Sale
  € 5,09 € 4,89 -4%
  Duvo+ Hamsterwiel Op Staander Blauw/grijs 14x7cm
  (0)
 4. Outlet
  vanaf € 3,19
  Beeztees Hamstermolen Chroom
  (2)
 5. € 18,29 € 17,59 -4%
  Kerbl Hamsterwiel Plastic
  (7)
 6. Sale
  € 3,69 € 3,51 -5%
  Tijssen Hamstermolen Fop met Voet
  (1)
 7. Sale
  vanaf € 15,19
  Kerbl Loopplaats Hamster van Hout
  (3)
 8. Sale
  vanaf € 14,39
  Kerbl Hamsterloopwiel
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Aangezien Agradi al verschillende dingen heeft om je huisdier te helpen om een zo mooi mogelijk leven te leiden, kon het verkopen van loopwielen niet ontbreken bij de hamster. Agradi bied hierbij dan ook nog de optie om een loopplaat aan te schaffen. Hierbij is er geen wand om tegenaan te steunen, maar kunnen de diertjes wel de omgeving blijven zien in plaats van een wand. Wij bieden kunststof, houten en metalen loopwielen aan. De kunststof wielen zijn lekker fel gekleurd in tegenstelling tot de houten en metalen wielen die weer natuurlijker overkomen.

Agradi heeft van diverse merken loopwielen. De merken Ebi, Kerbl, Pet Products en Petbrands. Deze kunnen wij je voor een lage prijs aanbieden. De loopwielen zijn in diverse maten te verkrijgen. Ook zijn ze in diverse kleuren in ons assortiment te vinden zoals al eerder vermeld.

Je hamster behoefte te vervullen kun je bijvoorbeeld  Silent Spinner pakken. Dit product staat er om bekend om heel stil te zijn. Vanwege de standaard is deze simpel in de kooi te plaatsen. Het rad is halfdicht en daardoor als veilig beschouwd. Deze is in diverse kleuren, echter kun je niet beslissen welke kleur je krijgt. Dit wordt geselecteerd op kleuren die in ons assortiment aanwezig zijn.