Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Hamster kooien

 1. Sale
  Kerbl Hamsterkooi Cleo Blauw 58x32x42cm
  € 37,99 € 36,09 -5%

  Kerbl Hamsterkooi Cleo Blauw 58x32x42cm

  (4)
  Agradi Drinkfles Giotto
  Agradi Drinkfles Giotto
  Gratis
Aantal per pagina:
20 100

De nieuwe kooien die wij je aanbieden zijn van de merken Agradi, Crittertra, Ferplast, Happy Pet, Imac, Ipts, Kerbl, Pet Products, Petbrands, Quiko, Savic. In ons assortiment hebben wij goedkope, maar ook duurdere kooien. De kooien zijn veel kleuren te koop. De afmetingen zijn zeer afwisselend.  

De kooien verschillen van bijna volledig plastic of met deels tralies. Houd je vooral rekening met het type hamster dat u neemt. Neem je een grotere type hamster dan is een hogere kooi toch verstandig. Een voorbeeld van een grotere hamster is de Syrische hamster. Voor de Chinese dwerghamster is het verstandig om een grotere kooi neer te zetten, aangezien zij enorme klimmers zijn. Ook wanneer je speeltjes in het huisje wilt zetten is het verstandig om hier rekening mee te houden, aangezien dan een grotere kooi beter is. Over het algemeen betekend hoe groter hoe beter.

Een hamster kooi kun je niet overal plaatsen. Dit komt omdat een hamster een nachtdier is en dus slaapt het grootste deel van de dag. Hierdoor is een ruimte waar veel activiteit is niet erg geschikt. Naast het absoluut belangrijke rustige ruimte zijn er nog een paar punten waarom het belangrijk is om een kooi op een specifieke plaats neer te zetten. Op de grond is het gemiddeld wat kouder en vochtiger, dus is het plaatsen van de kooi op een hogere plek verstandig. Ook een stabiele kamertempratuur is gewenst. Aangezien een hamster overdag slaapt is het plaatsen van de kooi in de volle zon geen verstandige keuze. Als je nog andere huisdieren heeft dan is het verstandig ervoor te zorgen dat zij niet bij de hamster kunnen komen.

Mocht je nog andere huisdieren kooien zoeken, klik dan op het huisdier: Cavia, Vogel.