Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Hamster huisjes

 1. Sale
  Kerbl Hamster Grasnest
  € 2,79 € 2,37 -15%

  Kerbl Hamster Grasnest

  (14)
 2. Sale
  Chinchilla Dustbath
  € 7,95 € 6,76 -14%

  Chinchilla Dustbath

  (0)
 3. Sale
  Hamster Dustbath
  € 5,25 € 4,46 -15%

  Hamster Dustbath

  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Het mooie aan houten huisjes is de natuurlijke uitstraling en het huisdier heeft de mogelijkheid om zijn knaagbehoefte aan te vullen. Een nadeel van de nadeel is de vocht problemen die kunnen ontstaan wanneer de hamster zijn of haar behoefte in het huis zou achterlaten.

Kunstof huisjes zijn minder mooi, maar zeer makkelijk in onderhoud. Een maal omspoelen met heet water en het huisje is al schoon. Het nadeel aan de huisjes is dat ze niet natuurlijk zijn en dus niet in de leefomgeving van de hamster horen. Wanneer je hamster een enorme knager is, dan is een kunststof huisje niet aan te raden is.

Kokosnoot huisjes zijn gemaakt van een echte kokosnoot gemaakt. De inhoud van de kokosnoot is verwijderd en zo is het huisje gecreëerd. Qua vorm heeft je dus weinig te zeggen over het huisje.

Dragende hamsters hebben grotere huisjes nodig dan niet zogende hamsters. Dit komt omdat het vrouwtje een nestje gaat maken. Een grote kans is dat het gemiddelde huisje te klein is. Gemiddeld krijgt een hamster 2 tot 7 jongen die allemaal hun plekje in het nest moeten hebben. Het vrouwtje legt haar jongen het liefst op een vertrouwde plek, meestal is dit het huisje in de kooi. Mocht het huisje te klein zijn, dan kunnen de jongen verstikt worden of versleept worden door de moeder.

Agradi bied dan ook al die soorten huisjes voor een hamster aan. Een hamster huisje kun je bij Agradi van de merken Adori, Agradi, Happy Pet, Karlie, Kerbl, Pet Products, Savic kopen. De maten wisselen van 11x9x10 centimeter tot 29x26x19 centimeter. De kleuren van de huisjes wisselen van fel gekleurd zoals geel, rood en groen tot heel natuurlijk tinten zoals houtachtige bruin tinten. De prijzen variëren van 2 euro tot 28 euro.