• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Pre Black Friday SALE: Tot 20% op bijna alles! | Voorraad SALE 30% korting: Outdoorlaarzen en zadeldekjes!

Pre Black Friday tot 20 % | Voorraad SALE 30% korting!

Drinkflessen hamster

 1. Sale
  Classic Fles Hamster Colort 150ml
  € 3,19 € 2,87 -10%
  Classic Fles Hamster Colort 150ml
  (2)
Aantal per pagina:
20 100

Een hamster drinkt zeer weinig in onze ogen, aangezien zij al veel vocht verkrijgen door groentes en gras is het verschil in wat ze drinken nauwelijks te zien voor ons oog. Toch is een drinkfles ook een musthave naast het hebben van een voerbak en schuilplek in de hamster kooi. Drinkflesjes zijn de meest hygiënische oplossing, maar niet elke hamster drinkt graag uit een flesjes. Deze flesjes zijn dan ook te vervangen door een drinkbakje, deze zijn te verkrijgen in het plastic en steen. Ook kan het zijn dat je huisdier niet begrijpt hoe de drinkfles werkt. Dit kun je leren door zelf een kleine hoeveelheid water met de fles in de mond laat lopen. Al leren ze vaak door hun nieuwsgierige aard snel hoe zo’n fles werkt. Een goede optie is om in het begin een drinkbakje en een flesje neer te zetten. Eten zou hun nieuwsgierigheid ook kunnen stimuleren.

Wanneer hamster te veel drinken kan dit betekenen je huisdier ziek is en behandeling nodig heeft. Mogelijke ziektes kunnen zijn diarree, suikerziektes of nierfalen.

De flessen zijn zeer gemakkelijk te bevestigen op diverse hoogtes aan de zijkant van je hamster kooi. Doormiddel van het wegdrukken van de kogel kan de hamster zijn drinken verkrijgen. Wij bieden deze producten aan van de merken Classic en Pet Products. Dit product is verkrijgbaar in de maatinhoud 150 ml en 23 centimeter. Deze producten kunnen wij voor een zeer goedkope prijs leveren.

De drinkflessen van Classic worden al gefabriceerd sinds 1975 in Groot-Brittannië. Voor de flessen van Classic zijn speciale hoezen verkrijgbaar zodat bevriezing, algengroei en bacteriegroei, kan worden voorkomen. Echter zijn er ook andere huis tuin en keuken middeltjes voor te vinden.

Zoek je voor een ander huisdier nog drinkflessen, dan kun je op het huisdier klikken: Cavia, Konijn, Muizen.