Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Hamster speelballen

Voor je hamster hebben wij bij Agradi speelballen te koop. Wij hebben speelballen in twee groottes. De maat 12 cm en 18cm zijn standaard.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Excercise Ball
    vanaf € 4,40

    Excercise Ball

    (4)
1
Aantal per pagina:
22 94

Alle ballen zijn transparant. Alle ballen zijn voorzien van luchtgaten en een deurtje, zodat de hamster er makkelijk er in en er uit kan. De producten zijn van het merk Adori. Hamster ballen zijn voor een kleine prijs bij ons verkrijgbaar. De grotere varianten zijn wat duurder zo rond de 12 euro. De kleinere varianten zijn voor een lagere prijs verkrijgbaar.

Hamster hebben na een nacht slapen heel veel energie over. Nou bied zo’n bal een veilige mogelijkheid om de hamster zich te verplaatsen in een grotere omgeving zonder vast te komen zitten. Echter is het niet verstandig om je hamster zonder toezicht achter te laten. Bij de verwarming kan het bijvoorbeeld te warm worden. De hamsterbal is een ideaal ding om je hamster bijvoorbeeld bij de schoonmaak van de kooi in rond te laten rennen. Meeste mensen raden aan dat de hamster maar ongeveer 20 minuten in de bal laat zitten voor zijn eigen veiligheid. Voor hamster ballen bestaan ook rails. Zo kun je een route voor je hamster bouwen. Ook je hamsterbal moet regelmatig schoon gemaakt worden, maar de bal is zeer makkelijk te reinigen met wat warm water.