• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

VEIP Halamid-D

 1. Sale
  Halamid-D
  vanaf € 7,50 -25%
  Halamid-D
  (110)
Aantal per pagina:
20 100

Halamid-D staat bekend om haar universele desinfectiemiddelen welke zeer effectief zijn en multi-inzetbaar is.  Het wordt gebruikt voor het desinfecteren van oppervlakken van transportmiddelen en de verblijfplaatsen van verschillende soorten dieren. Ook kan Halamid-D worden gebruikt voor bijvoorbeeld het schoonmaken of ontsmetten van vloeren, bassins, wanden maar ook laarzen, kisten en apparatuur. Het middel is relatief mild en is zeer betrouwbaar wat betreft desinfectieresultaten.

Met Halamid-D van VEIP bestrijd je bacteriën en virussen door middel van chloor en zuurstof. Er ontstaat een chemische reactie waardoor resistentievorming is uitgesloten en verschillende dierziekten zoals de varkenspest, vogelgriep en mond en klauwzeer geen kans maken.

Het schoonmaakmiddel Halamid-D wordt vooral gebruikt in de agrarische en veterinaire sector, in dierenartspraktijken en in de diervoedingsmiddelensector. Het desinfectiemiddel voor agrarische sector wordt verkocht in verschillende grootten verpakkingen. Zo is het verkrijgbaar in de webshop van Agradi in hoeveelheden van 200 gram tot en met tien kilo. Bij het desinfectiemiddel Halamid-D wordt een maatschepje geleverd, zodat de juiste dosering kan worden toegepast. Het middel wordt geleverd als poeder, wat makkelijk oplost in water. Het middels heeft een mild karakter en is niet corrosief op metalen of andere materialen. Wel wordt er aangeraden om het middel te gebruiken met handschoenen en beschermende kleding, vanwege de giftige stoffen in het middel.

Met Halamid-D van VEIP voorkom je ziektes bij je dieren en zorg je dus voor een hoog welzijn. Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten desinfectiemiddelen zoals Halamid-D in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw dieren goed verzorgt worden. Kijk eens in ons grote assortiment van huisdierbenodigdheden voor meer producten voor uw huisdieren. In dit assortiment hebben we verder nog producten voor schapen en paarden. Kortom, met de producten bij Agradi maak je je dieren weer tevreden.