Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Habitrail Ovo Hamsterspeelgoed

Habitrail is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en produceren van huisdierbenodigdheden voor hamsters. Ze maken allerlei hamsterspullen: hamster huisjes, speelgoed enzovoort. Het is ogenschijnlijk het meest innovatieve merk op het gebied van hamsterbenodigdheden. Ook zijn de artikelen heel gemakkelijk in gebruik. Door de jaren heen zijn ze helemaal opnieuw ontworpen, bijgesteld en ontwikkeld. Hierdoor zijn er artikelen ontstaan die iedereen zeer gemakkelijk, binnen één minuut, in elkaar kan zetten. Geen moeilijke, technische aspecten, maar producten die iedereen kan gebruiken.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
1
Aantal per pagina:
24 96

Habitrail producten zijn gemaakt van gekleurd, maar doorzichtig plastic. Hierdoor kun je alles zien wat je hamster doet en hier optimaal van genieten. Want je kunt er toch uren naar kijken hoe zo’n klein diertje zich aan het wassen is, een nestje aan het maken is of gewoon aan het slapen. Het zijn hele leuke en schattige diertjes om naar te kijken. De producten zijn bedoelt om jarenlang mee te gaan en je hamster een leuk en kwalitatief leven te geven. Ze leven nu eenmaal als een huisdier in een kooitje, maar dat wil niet zeggen dat je niet in hun behoeften kunt voorzien. Habitrail doet er alles aan om hamsters een heel fijn leven te geven, waarbij zij niets te kort komen. Je hamster kan met deze producten lekker klimmen, klauteren en een heleboel ontdekken, net als in de natuur.

Habitrail producten zijn bovendien makkelijk schoon te maken. Goede hygiëne is natuurlijk ook van belang wanneer je een dier in huis houdt. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, geen vervelende kiertjes of randjes waar vuil achter blijft hangen. Bovendien kun je de producten ook gemakkelijk uit elkaar halen om ze schoon te maken. Je kunt ze immers ook weer zo in elkaar zetten. Een kleine moeite dus. Er zijn niet heel veel merken die zich echt gespecialiseerd hebben in het leven van een hamster. Habitrail heeft dit wel gedaan. Als je dus op zoek bent naar het beste voor jou kleine vriendje, dan heeft Habitrail zeker de juiste producten voor je. Kom dus snel een kijkje nemen in onze webshop!